Damiano David, pjevač talijanske grupa Maneskin koja je odnijela pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, na Instagramu broji čak 3,3 milijuna pratitelja.

Obožavateljice i obožavatelji dobro su proučili njegov profil te im je za oko zapela fotografija na kojoj pjevač pozira potpuno gol u kupaonici nakon tuširanja. Fotka je nastala prije tri godine i skupila je gotovo 150.000 lajkova, a u komentarima pljušte samo komplimenti.

Međutim, na žalost milijuna novih fanova, Damiano već četiri godine ljubi influencericu Giorgiju Soleri, a šuška se i da su zaručeni.

U intervjuu za talijanski Vogue pjevač je otkrio da se nije promijenio zbog iznenadne popularnosti, no priznao je da je aktivniji na društvenim mrežama.

"Do Eurosonga nisam toliko koristio Instagram a sada se to promijenilo. Ne znam koliko će potrajati moja aktivnost na Instagramu, ali jako se trudim i sretan sam što imamo toliko obožavatelja. Najbolje od svega je što nam sada stižu poruke iz cijeloga svijeta i više od 50 posto naše publike sada se nalazi van Italije ", istaknuo je 22-godišnji Damiano.