Pjevač talijanskog benda Maneskin, koji je pobijedio na Euroviziji, Damiano David (22) nije izgleda zaludio samo žene diljem planete, već i ostale. Mediji danima pišu o njemu, a društvene mreže "gore" na svaku objavu o njemu.

Naime, Twitter su nedavno prepravile fotografije Damiana i princeze Diane. Pratitelji na toj društvenoj mreži mahom uspoređuju njihov izgled te smatraju da njih dvoje jako nalikuju.

Korisnici Twittera otkrili su što im je zajedničko, mada se na prvi pogled doima da njih dvoje uopće ne nalikuju. Jedan je tviteraš primijetio kako njih dvoje imaju sličan stil, pa je podijelio njihove fotografije na kojima oboje imaju sličnu frizuru, šminku i nakit.

Oboje preferiraju šminku i modne dodatke

Damiano na fotografiji nosi biserne naušnice te ima crnu olovku oko očiju te slično sjenilo kao i Diana, dok im je frizura skoro pa identična.

"Damiano je isti Lady Diana?" napisao je u opisu objave, a pratitelji su mu u komentarima poručili kako njih dvoje zaista nalikuju.

Damiano je proglašen novim seks-simbolom, a često se šminka i nosi štikle, uz to preferira nositi i suknje. Zgodni Talijan u vezi je s talijanskom influencericom Giorgijom Soleri (25) već četiri godine.