MORAJU ŠUTJETI

‘CURAMA JE DRAGO JER IM RASTE CIJENA’: Ovo su Hrvatice koje su provele večer u Bieberovoj sobi

Nakon uspješno odrađenog koncerta u Zagrebu, slavni pjevač Justin Bieber ne prestaje biti aktualna tema u Hrvatskoj.

Gdje god da se pojavi, Justin Bieber izaziva pomutnju, a takav je scenarij viđen i u Zagrebu.

Nakon odrađenog koncerta, Bieber se zabavljao u privatnom noćnom druženju sa zagrebačkim manekenkama u jednom restoranu. Kako piše Slobodna Dalmacija, Lucija Beden, Sara Marija Knežević, Katarina Mamić, Ivana Vukušić, Paula Puškaš i Lucana Mirko uživale su u Bieberovu društvu, ali prije toga su morale potpisati ugovor o tajnosti, koji ih je obvezao na zakon šutnje.

ZGODNA HRVATICA KOJU JE MASIRAO JUSTIN BIEBER: Detalji iza zabave u jednom zagrebačkom restoranu i hotelu

“To je normalno, tako se uvijek događa, i privatna druženja i dogovor da s njih ništa ne izađe van. Uvijek će te netko od zaštitara odmah upozoriti da se vani o tome ne govori. Obično sve ide preko nekog iz organizacije, nekog tko zna sve”, otkrio je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

12400651_814439378678455_1117187612727634797_n
Lucana MirkoFoto: Facebook

Manekenke su pile piće u zagrebačkom klubu The Best, a nakon što su došli Bieberovi zaštitari, morale su napustiti separe. Kada je Bieber otišao, one su opet došle i upoznale se s njegovom pratnjom. Poslije su s njima otišle u kombi, krenuli su u restoran, gdje im se pridružio i sam Bieber. Potom su svi zajedno otišli u njegov hotelski apartman.

Katarina Mamić
Katarina MamićFoto: Borna Filic/PIXSELL/PIXSELL

“Fotografiranje na takvim privatnim druženjima je strogo zabranjeno. Zaštitari odmah skaču, stalno su tu. Sve nadgledaju. Ja sam na jednom od takvih druženja nešto pokušala snimiti, no posebno su me upozorili da prestanem. Uvijek ima i nemoralnih ponuda. Jel’ koja prihvaća, to je njezina stvar. Neću ulaziti u to. No, u svakom slučaju naravno da je curama drago da tako upoznaju popularne ljude. Raste ti cijena, svakako. Možda uspostaviš i kontakt, uvijek dobro dođe”, otkrio je izvor.

Cijelu situaciju prokomentirala je i Tihana Harapin-Zalepugin, vlasnica modne agencije. “Ne, zaista nemam komentara. Djevojke su prozvane na vrlo prljav način”, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Povratak na Net.hr