Ispovijest bivšeg supruga preminule Amy Winehouse

Blake Fielder-Civil priznao je da je odgovoran za uvlačenje svoje bivše supruge Amy Winehouse u svijet droge i da mu je žao zbog toga.

‘Bili smo u hotelu u Londonu i mislim da sam uz sebe imao heroina za 100 kuna. Pušio sam, a ona me pitala može li probati. Nisam se puno protivio jer sam znao da će ostvariti sve što naumi’, rekao je Blake Fielder-Civil.

Kada ga je voditelj emisije u kojoj je gostovao, Jeremy Kyle, pitao je li taj trenutak označio prekretnicu u Amynu životu, Blake je uzviknuo: ‘Da’.

Prema Blakeu, prvi put Amy je posegnula za drogom dva mjeseca prije njihova vjenčanja u svibnju 2007. u Miamiju, ali tvrdi da se nije odmah navukla na heroin.

‘Bio sam uz nju kada je prvi put probala heroin, vjerojatno to nikada ne bi ni napravila da nije bilo mene. S heroinom je stvar da se ne navučeš na njega od prve. Trebaš ga nekoliko puta probati da bi se stvorila ovisnost. Amy ga nikad nije konzumirala preko injekcija’, otkrio je Blake i iskreno priznao da žali što je svoju suprugu uvukao u taj svijet koji je na kraju završio njenom smrću.

Blake tvrdi da se ne drogira već godinu dana.

Povratak na Net.hr