Pjevačica Billie Eilish (19) na društvenim se mrežama pohvalila da je izašla na naslovnici novog broja britanskog časopisa Vogue. Ona je sve redom iznenadila jer je odbacila svoju široku odjeću te se fotografirala u seksi izdanju.

Billie je nedavno svoju crno-zelenu kosu obojila u platinastu plavu, a sada je odlučila i svima zorno pokazati svoje ženske atribute. Ona se za Vogue fotografirala odjevena u korzet, čarape i haltere u vrućim pozama.

Mada je njene provokativne fotografije lajkalo na desetina milijuna fanova, našlo se i onih koji su joj poručili da je licemjerna jer se razgolitila pred kamerama te što se je utegnula u korzet.

"Svjesna sam činjenice da bi ljudi mogli reći: 'Ako već toliko promoviraš pozitivan stav o ženskom tijelu, zašto sad nosiš korzet, zašto ne pokažeš kako stvarno izgledaš, bez steznika? Ali to je moja stvar, poanta je u tome da mogu raditi što god želim. Nosite ono u čemu se osjećate dobro. Ako želite otići na operaciju, idite na tu je**nu operaciju.

Ako želite odjenuti haljinu za koju netko ipak misli da u njoj izgledate predebelo, ma tko ga j**e, odjenite je! Jer ako se osjećate dobro, i izgledat ćete dobro. Odjednom si licemjerna ako želiš pokazati vlastitu kožu, odjednom si laka, d**lja i ku**a. Ako jesam, pa onda sam i ponosna! Ja i sve druge djevojke! Jer zbog pokazivanja tijela nitko nam ne bi trebao ili smio oduzeti poštovanje, nikad", kazala je Billie između ostalog za Vogue.