RADIJSKI HIT

BEGINI OBJAVILI NOVI SPOT: ‘Pjesma je romantična, pjevna, stvorena za zaljubljivanje i ples’

Početkom rujna ove godine, Begini su, gostujući po četvrti put na požeškom Aurea Festu, predstavili novu pjesmu Ples života.

“Pjesma je vrlo brzo zaživjela na radijskim postajama diljem Hrvatske, a i obožavatelji su je odlično prihvatili te je redovito traže i pjevaju uglas sa mnom na koncertima”, rekao je Mario Budišćak, frontmen Begina, o novoj pjesmi pod naslovom Ples života.

“Upravo zato odlučili smo snimiti i video spot. Jest da su od inauguracije pjesme prošla tri mjeseca, no nadam se da će naši obožavatelji biti zadovoljni, jer sad je doživljaj potpun. Pjesma je romantična, pjevna, stvorena za zaljubljivanje i ples. Upravo tu plesnu čaroliju pomogli su nam u spotu upotpuniti Valentina Walme i njen brat”, rekao je Mario.

Pogledajte novi spot:

Begini su jedan od najpoznatijih hrvatskih mlađih tamburaških sastava koji posljednjih nekoliko godina suvereno vladaju hrvatskom tamburaškom scenom. Neumorno nastupaju na brojnim koncertima diljem Hrvatske, a za njihov uspjeh svakako je zaslužan i Ivan Zak, njihov autor, koji potpisuje i ovu pjesmu.

Ples života se nakon punih 12 tjedana radijskog etera i dalje nalazi na listi HR TOP 40 najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sudeći po dosadašnjim reakcijama publike, zasigurno će tu ostati i dalje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr