'Da netko dođe bez donjeg rublja, to je stvarno degutantno'

Grupa Magazin trenutno radi na snimanju svoje nove pjesme Mislim pozitivno, koju će predstaviti na skorašnjem Splitskom festivalu, a tim je povodom pjevačica grupe, Andrea Šušnjara stala ispred kamera i evo što je otkrila.

‘Bit će prava ljetna. Pomalo podsjeća na Magazin iz 80-ih godina i pjesme s kojima su krenuli, ali je u modernijem ruhu’, rekla je Andrea Šušnjara o novoj pjesmi u prilogu InMagazina.

Ovom se prilikom Andrea dotaknula i teme vjenčanja.

Iako su 27-godišnja pjevačica i njezin godinu dana mlađi dečko Domagoj Bešker četiri godine u vezi, vjenčanje im još nije ni na kraj pameti.

‘Još sam premlada, a i on i ja još radimo na našim karijerama i nemamo vremena sad o tome razmišljati, nije mi napeto’, rekla je.

Iako je već četiri godine u grupi Magazin, uz njezino ime nikad se nisu vezali skandali. Andrea priznaje da jednostavno nije tip za ‘žute stranice’.

‘Razumijem ono malo, da bude provokativno, da se koketira s tim nekim situacijama, ali baš da netko tako dođe bez donjeg rublja, mislim, to je stvarno degutantno’, kaže Andrea.

Između ostalog, rekla je i da je kritike na račun stylinga nikad nisu dirale: ‘Takva sam kakva sam, ne glumim i ne oblačim se u neke marke, nervira me kad vidim cure za koje znam da nemaju za neku skupu torbu pa nose falše stvari, to mi je ružno. Nisam jedna od tih’, objasnila je.

Povratak na Net.hr