NAJTEŽI TRENUCI

ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O DEPRESIJI I BORBI S KILOGRAMIMA: ‘Više sam puta padala na dno…’

Pjevačica je u nekoliko mjeseci skinula više od 50 kilograma, ali još uvijek se susreće s kritikama

Srpska pjevačica Ana Nikolić godinama se borila s depresijom i viškom kilograma zbog kojih joj je samopouzdanje bilo na nuli. “Pokušavala sam nekoliko puta uništiti Anu Nikolić. Živcirala me. Nisam više željela biti Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Željela sam da me nema, da ne postojim”, govorila je pjevačica prije nekoliko mjeseci.

SRPSKA PJEVAČICA KOJA JE SMRŠAVJELA 52 KILOGRAMA PRIZNALA: ‘To je bilo iz inata bivšem suprugu…’

View this post on Instagram

📸

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Kritiziraju je da je pretjerala

Na kraju se snagom volje uspjela izvući iz ralja te bolesti, a poradila je i na težini. U par mjeseci skinula je više od 50 kilograma. “Na vrhu uvijek ima mjesta ako se krene s dna. Nije važno koliko puta si pao već koliko puta si ustao. Ustati sam znala čak i onda kada sam pala. To nije mala stvar”, napisala je uz fotografiju na društvenim mrežama.

HRVATSKI NOGOMETAŠ UHVAĆEN SA SRPSKOM PJEVAČICOM: Nakon glasina o njihovoj vezi, pojavili su se zajedno u javnosti

Međutim, njezina nova linija nije se svidjela svima pa su joj neki prigovorili da je pretjerala s mršavljenjem. “Treba se znati granica. Ako želiš izgubiti kilograme zbog zdravlja – ok, ali ako se pretvoriš u kostura to onda nije dobro”, komentirala je jedna pratiteljica.

View this post on Instagram

📸 . . today in #red 🌹💋

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Sklona je ekstremima

Ana je zbog viška kilograma postala depresivna, a teško se nosila i s medijskom pozornošću. “Ja sam ‘osoba krajnosti’. Sivu boju ne vidim, ili je bijelo ili crno. Kada mi netko kaže: ‘Lijepa ti je pjesma’, ja mu uzvratim: ‘Bolje mi reci da je najgora ili da je mega hit’. Kažu: ‘Slatka si’. Ne. Ili sam ružna ili sam najljepša. Jedem ili umirem od gladi. Imam 105 kilograma ili 53. Pijem ili ne pijem ništa osim vode”, ispričala je pjevačica.

View this post on Instagram

🌸 #dress @unalatinaofficial

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr