PREKINUO ŠUTNJU / Dok ona razgledava kuće s Affleckom, Rodriguez prvi put progovorio o prekidu s Jennifer Lopez: 'I dalje mi je stalo do njih'

Image
Foto: Profimedia

Jennifer i Alex zaručili su se 2019., a u travnju prošle godine potvrdili su da su njihove zaruke gotove

9.10.2022.
11:42
Profimedia

Umirovljeni sportaš Alex Rodriguez i Jennifer Lopez imali su javnu vezu te dramatičan prekid. Tijekom emisije "Who’s Talking to Chris Wallace" na HBO Maxu, Rodrigueza su uglavnom ispitivali o njegovoj bejzbol karijeri u New York Yankeesima i o tome što sada radi. Ipak, razgovor je na kraju skrenuo na Jennifer Lopez i Bena Afflecka, piše Cheat Sheet.

Chris Wallace je pitao Rodrigueza kako se osjeća zbog toga što je Jennifer tako brzo počela vezu s Affleckom. Bivši igrač bejzbola dao je sve od sebe da ne ulazi preduboko u svoje osjećaje zbog prekida.

Image
NEMA ZIME ZA J.LO /

Kakve scene: Jennifer Lopez izbacila bujne atribute, nosila pušku i radila seksi zgibove bez pol' muke

Image
NEMA ZIME ZA J.LO /

Kakve scene: Jennifer Lopez izbacila bujne atribute, nosila pušku i radila seksi zgibove bez pol' muke

"Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio s pitanjima", kazao je te je dodao:

"Bilo je to lijepo iskustvo, no nije potrajalo. Njezinoj djeci u svakom slučaju želim sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih".

Prošao je 'mnoge terapije'

Wallace je zatim pitao Rodrigueza želi li se on skrasiti i postati nečiji suprug. On je već bio u braku te je odgovorio da je prošao kroz "mnoge terapije". Priznao je da je tijekom karijere negdje "zalutao", ali tvrdi da se uspio vratiti na ono što je bio prije slave.

Podsjetimo, Jennifer i Alex zaručili su se 2019., a u travnju prošle godine potvrdili su da su njihove zaruke gotove i da su "bolji kao prijatelji".

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje to ostati", rekli su u showu Today.

"Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj djeci", istaknuli su.

Jennifer se ubrzo nakon toga vratila svojoj staroj ljubavi Benu. Par se vjenčao u Las Vegasu u srpnju ove godine, a nakon toga i na glamuroznoj svadbi mjesec dana kasnije.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent