Play ponuda

VIDEO: / U Ruži vjetrova izbio neviđeni skandal!

shimmer fallback

U novom tjednu Ruže vjetrova sukobit će se Ines i Marko, ali i dvije ljepotice koje se bore za Ivanovu naklonost!

20.4.2012.
13:43
Play ponuda

Nakon što je saznala da je Marko cijelo vrijeme znao tko je odgovoran za njezinu otmicu, Ines ne može pobjeći od osjećaja da ju je ljubav njezinog života izdala.

Brak Ines i Marka je u velikoj krizi – Ines vraća Marku prsten i misli kako ljubav ovaj put neće pobijediti. Na Nikolino pitanje voli li još Marka, Ines nije odgovorila potvrdno, već samo da je sigurna da je njihov brak gotov!

Suzana je napokon saznala Ivanovu tajnu misiju u njihovim životima - Odakovi su krivi za smrt njegovog oca, a Ivan ga želi osvetiti tako da ih razbaštini.

Sara se suočila s Ivanom optuživši ga da se u isto vrijeme viđa s njezinom majkom i Nives.

Suzana saznaje također kako je Ivan cijelo vrijeme 'sjedio na dvije stolice' i odluči se fizički obračunati s Nives.

Povrijeđena i ljuta Suzana izviče se na Ivana da nestane iz njezinog života. S prstenom u ruci, koji je bio namijenjen Suzani, Ivan odlazi Nives i zaprosi je.

Nives šokira novinski članak u kojem je proglašena najgore odjevenom ženom u Splitu, pa joj u pomoć stiže i osobni stilist Giovanni.

Kroz Nivesinu 'metamorfozu' u ulozi Giovannia vodit će nas Edvin Liverić, koji se pridružio ekipi Ruže vjetrova u nekoliko epizoda.

Edvin je poznato lice s kazališnih dasaka, filmskih i serijskih uloga. Svoj TV debi već je odradio na RTL Televiziji u zapamćenoj ulozi Aleksa Kralja, zločestog stilista iz popularne serije Ne daj se, Nina.

Dok ljubav napušta Ines i Marka, Nives doživljava veliku promjenu na ljubavnom planu. No je li Ivan zaista iskren prema Nives, saznajte u novom tjednu Ruže vjetrova od ponedjeljka do petka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

Play ponuda
Play ponuda