A u superfinale Masterchefa prvi je ušao...

Od pet finalista Masterchefa u superfinale ovog popularnog kulinarskog showa prošao je Marko Palfi.

18.12.2012.
8:35

Zadatak finalista Masterchefa bio je da kreiraju i skuhaju vlastito jelo od namirnica prema vlastitom izboru koje žele bez ikakvih ograničenja, a na kraju je žiri kao najbolja dva jela izdvojio ona Marka Palfija i Petre Gerić. Zaključili su da je Petra napravila preraskošno jelo od čijih je namirnica moglo biti napravljeno pet tanjura, dok se Palfi odlučio za poznato jelo, bez previše eksperimenata. Ipak jedan je tanjur bio bolji od drugog. Marka Palfija je njegova patka uspjela odvesti direktno u superfinale. Palfi je dosad nanizao pet pobjeda, jedanput je pobijedio s timom kojemu je bio vođa i dvaput se borio u izazovu šefa kuhinje da bi se svojim današnjim jelom plasirao direktno u superfinale.

'Malo sam izgubljen i ne shvaćam još što se dogodilo', komentirao je dodavši kako misli da je plasiranje u superfinale zaslužio, budući da uvijek daje sve od sebe. Njegova taktika je, kako je dodao, od prvog dana ista: dati maksimum, biti koncentriran i ne razmišljati o pobjedi niti o ičemu.

Ako bude ispao, Nikola je ustvrdio da će ipak zadovoljno otići doma, dok Kike nije krila svoje veliko samopouzdanje. 'Borit ću se i ući u superfinale s Palfijem', izjavila je.

Ivana je, kako je ustvrdila, znala da će Palfi pobijediti i navijala je za njega. 'S manje namirnica je napravio puno kvalitetnije jelo od Petre i drago mu je što je ušao u superfinale jer od svih kandidata, po meni, on to najviše zaslužuje.', zaključila je.

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali