TV

POVRATAK NA MALE EKRANE

TV PREPORUKA: Fatalni ljubavnici, koje smo upoznali kao Šeherazadu i Onura, opet osvajaju Hrvate

PONEDJELJAK-ČETVRTAK, RTL TV, 21.00, TURSKA SERIJA, Ranjena ljubav

U novoj turskoj seriji ‘Ranjena ljubav’ koju od večeras pratimo na RTL-u glavne uloge pripale su najslavnijem turskom paru Halitu Ergencu i Berguzar Korel – glumcima koji, osim talentom, publiku osvajaju i svojim privatnim životom. Naime, Halit i Berguzar su se upoznali na setu ‘1001 noći’ prije 10 godina i ostavili svoje tadašnje partnere – ona dečka, a on suprugu. Fatalna ljubav para bila je top tema, ne samo u turskim medijima, nego i u svim zemljama gdje se serija prikazivala. Par je nakon toga imao i kratku suradnju u seriji „Sulejman Veličanstveni“, a nakon toga nisu prihvaćali zajedničke projekte. Sve do „Ranjene ljubavi“ koja ih je oboje osvojila snažnim scenarijem. Halit Ergenc je, baš kao i za ulogu u obožavanoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ opet morao pustiti bradu, ali je morao ozbiljno prionuti i na treninge jer njegova uloga Cevdata zahtijeva fizičku spremu. Za razliku od serije ‘1001 noć’ u kojoj su ljubavne scene između Šeherezade i Onura bile potpuno reducirane, a na njihov prvi poljubac se čekalo jako dugo, u seriji „Ranjena ljubav“ romantičnih scena između dvoje supružnika neće nedostajati.

Ranjena ljubav

PONEDJELJAK-PETAK, NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

U nešto ranijem terminu i NOVA TV počinje s prikazivanjem još jedne turske uspješnice koja prati život Kahramana, sina ugledne obitelji iz Tasarusa, i Elif, priproste djevojke koja radi u polju. Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina.

Ovo je priča o borbi jedne surogat-majke da zadrži dijete kad igrom sudbine otkrije da je ono njezino biološko dijete. Priča se zakomplicira kad se zaljubi u oca svoga djeteta.
Glavni lik Kahraman strašno voli svoju ženu Defne. Nakon nesporazuma sa svojim mužem, Defne ode u ludu vožnju i završi u teškoj prometnoj nesreći. Zbog nesreće pobaci i zadobije teške unutrašnje ozljede zbog kojih nikad više neće moći zanijeti. Kahraman za to krivi sebe. Kahramanova bogata obitelj već dugo očekuje dijete od njih. Kahramana osobito pritišće njegova majka Kijmet jer želi unuka. Budućnost te moćne obitelji ovisi o njihovu sinu Kahramanu i njegovoj ženi Defne. Čine sve da bi zatrudnjela, no tijekom tog vremena stresa i očekivanja, Defne pada u duboku depresiju. Defnin je otac bolestan i jednoga dana dobije novu ideju od njegove medicinske sestre i svoje dobre prijateljice. Medicinska sestra savjetuje Defne da upotrijebi surogat-majku. Defne pita za mišljenje Kahramanovu majku Kijmet. Kahramanova majka Kijmet osobito želi sina, što je nužno da bi se nastavilo obiteljsko ime. Defne i Kijmet uvjere Kahramana da im surogat-majka rodi dijete pa nabasaju na Elif kojoj očajnički treba novac.

Sudbina

Povratak na Net.hr