Play ponuda

Poznati zavodnik izjavio o Carrie Bradshaw nešto što nitko nije htio čuti

shimmer fallback
16.10.2014.
12:28
Play ponuda

Chris Noth nije baš pažljivo birao riječi kad je u nedavnom intervjuu, koji je dao za australski News, komentirao burnu romansu Carrie Bradshaw, koju je glumila Sarah Jessica Parker i Face, lika kojeg je on glumio u popularnoj seriji Seks i grad.

'Faca se nikad nije trudio pretvarati da je nešto drugo od onoga što je on bio. Carrie je bila ta koja se pretvarala da je nešto što nije. On je uvijek bio iskren o sebi. On je nikad nije prevario', izjavio je Chris Noth (59).

Unatoč milijunima obožavatelja koji su stali na Carrienu stranu kad joj je Faca slomio srce, Noth je rekao: 'Veza jednostavno nije funkcionirala. On je krenuo dalje i oženio se dok je ona imala, koliko ono dečki? Bila je takva kur**'.

Iako je to rekao u šali, Chris Noth je bez sumnje naljutio mnoge obožavatelje Carrie Bradshaw (i vjerojatno većinu žena).

Carrie Bradshaw je u seriji imala skoro 20 partnera, ali je na kraju završila s Facom.

Nakon šale za koju bi bilo bolje da je nije izgovorio, Chris se uozbiljio te istaknuo da je Carrie 'jaka i pametna žena'.

Nakon što se počelo šuškati o snimanju trećeg nastavka filma Sex and the City 3, glumac je rekao: 'Vjerovat ću u to kad čujem: 'Akcija!', a do tada tome ne pridajem pažnju.' Ipak, nadodao je i da bi to bilo odlično.

Play ponuda
Play ponuda