Play ponuda

U što se to pretvara njeno vjenčanje iz snova?

shimmer fallback

Samo je pet tjedena ostalo do njenog vjenčanja iz snova, a glumica Shannen Doherty (41) je van sebe. Nije odabrala vjenčanicu i saznala je da je u financijskoj krizi.

30.4.2012.
19:33
Play ponuda

Shannen Doherty, koju mnogi pamte po ulozi Brende u nekada popularnoj seriji Beverly Hills, 90210, uskoro će treći put izgovoriti sudbonosno 'da'. Vjenčat će se s fotografom Kurtom Iswarienkom, a svoje je vjenčanje iz snova odlučila podijeliti s čitavim svijetom pa je od toga napravila reality show Shannen Say.

I sada, pet tjedana prije vjenčanja, glumica ima savršenu ideju kako bi sve trebalo izgledati, ima i svoje želje, no izgleda da nema dovoljno novaca, piše dailymail.co.uk.

Prilikom potrage za savršenom vjenčanicom nije uspjela pronaći onu kakvu je zamislila pa želi imati čak tri vjenčanice, unatoč tome što joj je njen financijski tim rekao da nema dovoljno sredstava.

Zbog ne tako bajne financijske situacije, jer troši više nego bi smjela, morala je predati tri od svoje četiri kartice što ju nimalo nije razveselilo.

Očajna Shannen požalila se da mora prestati kupovati i da si tjedno može samo jednom priuštiti večeru u restoranu.

'Oduzeli su mi tri kredithne kartice, pretvorili su me u 4-godišnjakinju', požalila se glumica.

Dok se njen budući suprug najviše veseli medenom mjesecu, za glumicu je važnije vjenčanje i čitava ceremonija i ne želi odustati od svojih zamisli, a još nije ni vjenčanicu odabrala...

Play ponuda
Play ponuda