Play ponuda

Pijana Neda Arnerić pala i povredila glavu?

shimmer fallback

Glumica, navodno, zbog sramote nije htela da pozove hitnu pomoć

21.5.2013.
11:15
Play ponuda

Neda Arnerić se nedavno toliko napila da je pala i razbila glavu, piše "Kurir".

Nezgoda se dogodila na Vračaru, a proslavljenu glumicu bilo je sramota stanja u kojem se nalazila, pa je odbila pomoć prolaznika. Ipak, njene komšije su pozvale Hitnu pomoć.

- Neda je nedaleko od Hrama Svetog Save mortus pijana išla ka svojoj kući. U jednom trenutku je pala na trotoar i udarila glavom o asfalt. Krv je počela da joj lije niz lice i izgledala je jezivo. Međutim, kao i svi pijani ljudi, odbijala je bilo kakvu pomoć, pa smo mi koji smo se tu zatekli pozvali Hitnu pomoć - ispričao je očevidac. Njoj je po dolasku lekara bilo još gore, ali ne zbog pada, rane i alkohola, već zbog sramote.

- Dok su lekari stigli, ona se malo otreznila. Kad su je vodili ka vozilu, ponavljala je: „Molim vas, nemojte nikome da kažete šta mi se dogodilo! Preklinjem vas da se ovo ne sazna - - dodao je očevidac.

Nedi je sanirana povreda i, čim se skroz otreznila, puštena je kući.

Novinari "Kurira" su pozvali glumicu da bi je pitali kako se sada oseća, ali je ona pokušala da demantuje njihovo saznanje.

- To je dezinformacija! Daleko bilo da sam povredila glavu. Glupost -, rekla je Neda, ali nakon što su joj novinari "Kurira" rekli da je viđena u Hitnoj pomoći odjednom se setila da je zaista bila tamo.

- Moja majka je povredila glavu i nju sam vodila u hitnu, baš tada kada vi kažete, pre nekih mesec dana - rekla je Neda i spustila slušalicu.

Play ponuda
Play ponuda