Play ponuda

Otkrio šokantne verzije završetka popularne serije

shimmer fallback
17.4.2014.
14:40
Play ponuda

U intervjuu za časopis Entertainment Weekly, Vince Gilligan otkrio je kako su autori serije zamislili kraj jedne od najuspješnijih američkih dramskih serija.

'Imali smo tako puno verzija završetka. Stjerali smo se u kut puno puta prije završetka. Zbog bahatosti ili gluposti, 16 epizoda prije kraja, prikazali smo Waltera Whitea s bradom, dugom kosom, novim naočalama kako kupuje strojnicu', ispričao je Gilligan.

'Nismo znali kako ćemo doći do tog trenutka u priči, niti smo znali što to znači ili kako će Walt iskoristiti tu strojnicu', iskreno je priznao producent nagrađivane serije.

'Dugo smo se igrali idejom da Walt provali u zatvor u Albuquerqueu i upuca sve tamo sa svojom strojnicom i spasi Jessea,', otkrio je te dodao: 'No, onda smo se zapitali hoće li zaista Walt ubiti uzorne zatvorske zaštitare. Kakav bi to bio kraj?'.

U razgovoru s novinarom časopisa otkrio je i neke druge moguće završetke. Jedan od njih je bio taj da Walter 'izrešeta' cijeli zatvorski autobus kako bi spasio Jessea.

Zatim su u jednom trenu htjeli ubiti lika odvjetnika Saula, a imali su i namjeru imati veliko krvoproliće u kojem bi poginuo svaki važni lik iz serije.

Ako već niste vidjeli 'alternativnu' verziju završetka serije Breaking Bad u kojoj se isprepluću dvije serije, svakako je pogledajte u nastavku: //www.youtube.com/embed/GtYNX3JWzjc

Play ponuda
Play ponuda