Play ponuda

NOVI IZAZOV / Doris Pincic rangira najpozeljnije slavne Hrvate

shimmer fallback
13.5.2015.
14:31
Play ponuda

"Ovaj format je pravo osvjezenje i zadovoljstvo mi je raditi ga. To je obiteljska emisija sa hrpom zabavnih gostiju i svako ce naci ponesto za sebe. Jako se radujem njenom pocetku i vjerujem da ce biti odlicno gledana", otkrila je Doris o svom prvom televizijskom angazmanu nakon zavrsetka kulinarskog showa "3,2,1, kuhaj!", takoder na RTL Televiziji.

Doris ce u prvoj emisiji gledatelje uputiti u to tko je najpozeljniji frajer Hrvatske i koji sve sastojci cine pravog frajera?

U zvjezdanom odbrojavanju naci ce se sportasi, glumci, pjevaci, poduzetnici, koji cine "frajersku grupu kojoj se jednostavno ne moze odoljeti".

Osim sto ce se napokon otkriti ova muzevna lista, u emisiji cete doznati i neke neocekivane detalje, poput velike golisave ekskluzive Slavena Letice ili, pak, socnog priznanja Maje Suput.

Tko je najljepsa Hrvatica, a tko krivac za najvecu modnu katastrofu…, odgovori na ova i slicna pitanja stizu svake nedjelje. U ulogama komentatora nalaze se dosad nespojive zvijezde, medu kojima su Nives Celzijus, Sanja Sarnavka, Alka Vuica, Slaven Letica, Josko Cagalj Jole te mnogi drugi.

Play ponuda
Play ponuda