Play ponuda

Najbolje glumačke transformacije

shimmer fallback

Magazin Time sastavio je listu deset najboljih i najuspješnijih televizijskih glumačkih transformacija svih vremena. Čak osam od deset megazvijezda upoznali smo na programu HTV-a!

22.4.2012.
10:35
Play ponuda

Glumci su svojim ulogama i transformacijama često impresionirali publiku, no tko je od njih u tome najuspješniji?

Ovu zagonetku razriješio je jedan od svjetski najpoznatijih i najutjecajnijih magazina Time. Stručni je tim sastavio listu deset najboljih i najuspješnijih televizijskih glumačkih transformacija svih vremena, a čak osam od deset navedenih zvijezda upoznali smo na programu HTV-a.

Na prvom je mjestu Hugh Laurie, čija je transformacija od uloge Princa Regenta u Crnoj Guji do genijalnog ekscentrika Dr. Housea naprosto fantastična.

Treće mjesto drži simpatična Betty White koja je publiku osvojila ulogom simpatične Rose Nylund u Zlatnim djevojkama. No, starije generacije sjećaju je se u ulozi zločeste šefice Sue Ann Nivens koja je maltretirala i omalovažavala svoje suradnike.

Na 4. mjestu je William Shatner, poznati kapetan Kirk iz Zvjezdanih staza, koji je skinuo uniformu i postao poročni odvjetnik Denny Crane u Bostonskom pravu.

Peta je Edie Falco koja je od požrtvovne gangsterove supruge Carmele Soprano postala zločesta Sestra Jackie.

Na sedmom je mjestu David Duchovny koji je prošao zapanjujuću transformaciju od agenta Muldera u Dosjeima X do poročnog pisca Hanka Moodyja u Kalifornikaciji.

Osmi je Alan Alda kojeg smo upoznali kao pacifističkog doktora u kultnoj seriji M.A.S.H, da bi kasnije zablistao kao konzervativni republikanski senator Vinick u Zapadnom krilu.

Sarah Jessica Parker zaslužila je deveto mjesto kao Carrie Bradshaw iz Seksa i grada jer je američka publika prije toga pamti kao neuglednu tinejdžericu Patty Greene u popularnom sitcomu.

Posljednje rangiranog Eda O'Neilla sigurno svi znate kao nepopravljivog gubitnika Al Bundyja iz Bračnih voda, no trenutno gledatelje zabavlja kao bogati i uspješni Jay Pritchett u jednoj od trenutno najpopularnijih serija.

Play ponuda
Play ponuda