VEČERA ZA 5 / Mlada nada Domovinskog pokreta: U novom tjednu kuha Martin Pauk u Čavoglavama

Image
Foto: RTL

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju

12.5.2024.
14:04
RTL
VOYO logo

Novi tjedan 'Večere za 5' koju pratimo na platformi Voyo, vodi gledatelje u Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju. Prvi dan fina večera dočekat će protukandidate u Kaštel Starom. Ekipu će ugostiti hotelijersko-turistička tehničarka Kristijana. U goste joj stižu elektrotehničar Ante, čistačica Mira, vozačica Željana i inženjer geodezije Martin.

Image
VEČERA ZA 5 /

Pobjedu je odnijela Marina: 'Ni u ludilu nisam očekivala pobjedu, ne mogu govoriti'

Image
VEČERA ZA 5 /

Pobjedu je odnijela Marina: 'Ni u ludilu nisam očekivala pobjedu, ne mogu govoriti'

Kristijana Radan (28)

Hotelijersko-turistička tehničarka Kristijana Radan ugostit će ekipu prvog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Ova mlada majka u emisiju se prijavila jer voli kuhanje, isprobavanje novih recepata i stjecanje novih poznanstava. Na prijavu ju je potaknula i njezina obitelj, posebno s obzirom na to da je kuhanje Kristijani omiljeni hobi. Iako joj, kaže, djeca uzimaju poprilično puno vremena, ono što joj ostane, voli potrošiti na šetnje i izradu dekoracija i rukotvorina. Ljubiteljica je dalmatinske kuhinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Kristijana Radan

Ante Maretić (28)

Elektrotehničar Ante Maretić ugostit će ekipu u svom domu u Dicmu. U emisiju se prijavio jer voli društvo i veselje, a takvi su mu i interesi - sviranje gitare te sve vezano uz njegovo zanimanje. Voli domaću kuhinju i veliki je ljubitelj mesnih jela.

Image
Foto: RTL

Mira Ćulum (53)

Čistačica Mira Ćulum dolazi iz Donjeg Muća i ekipu će ugostiti u svom domu. U 'Večeru za 5' se prijavila na poticaj svojih kćeri koje su također bile u emisiji, a usto je zainteresirana i za novo životno iskustvo. Voli se šaliti i družiti te je ljubiteljica domaće hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Željana Bavčević (43)

Grafičarka i pomoćna kuharica Željan Bavčević dolazi iz Klisa, a ekipu će ugostiti u svom domu u naselju Veliki Bročanac. Obožavateljica je 'Večere za 5' te se prijavila jer ju je zanimalo kako proces snimanja izgleda iza kamere. Nije naodmet, otkrila je, i da tijekom tjedna drugi kuhaju za nju. Pobožna je i velika je vjernica, a velika ljubav su joj i kamioni te šleperi. Slika ulje na platnu, oslikava staklene boce, bavi se sportom i restaurira namještaj. Ljubiteljica je domaće dalmatinske hrane.

Image
Foto: RTL

Martin Mladen Pauk (31)

Inženjer geodezije i političar Martin Pauk dolazi iz Splita, no ekipu će ugostiti u svojoj konobi kod Čavoglava. U emisiju se prijavio kako bi javnosti pokazao da mladi ljudi mogu dobro živjeti i izvan grada. Cilj mu je bio promovirati život na selu, tradiciju, običaje i javnost upoznati s jelima kojih više nema u restoranima. Nekad se bavio raftingom i nogometnim suđenjem, a sada zbog ozljede koljena više karta i boća. Interes mu je i politika, aktivan je član Domovinskog pokreta te je donedavno bio gradski vijećnik grada Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE VIDEO: Voyo - Gledajte 24 sata prije svih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo