KANDIDATE 'POJEO' STRES, PAŽANIN OSTAO BEZ TEKSTA: / 'Nemojte se ljutiti, ali kako da ja ocijenim sad ovo?'

'Razlika od jučer i danas u samoj temi je velika, ali očekivala sam da će danas pokazati neke tehnike koje su dosad naučili. No većina to nije dobro uspjela odraditi i dosta njih je zakazalo'

3.12.2019.
23:40
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U utorak navečer na jelovniku je bila riba koju je natjecateljima zadala gošća tjedna Ana Grgić. Iako je ovo bila 26. epizoda po redu, kandidati su i dalje radili tehničke pogreške koje su neke stajale visokih bodova.

Drugi je dan kuhanja za novonastale parove, a neki od njih već su pronašli svoj „modus operandi“, dok drugi tek pokušavaju pričati zajedničkim kulinarskim jezikom. U prilog tome sigurno im nije išao vrlo stresan zadatak koji su za njih priredili zvan „brza kuhinja“.

'Ovako ne kuha nijedan kuhar na svijetu'

Kandidati su na radnim jedinicama od kuharice Ane Grgić dobili samo tri ključne namirnice - ribu trlju, koromač i pršut. Po ostale su namirnice, na znak voditelja, trebali trčati u trgovinu te su imali samo 20 sekundi za odabir maksimalno do tri namirnice u svakom navratu u dućan.

„Ne sviđa mi se to, ovako ne kuha nijedan kuhar na svijetu. Ako želiš da pripremimo dobro jelo, onda nam daj vremena, a ne ovako… Ovo će biti trčeće jelo!“ komentirala je nezadovoljno Štefica, koja se nije najbolje snašla u pripremi ribe. No zato je njezina sestra Katica s Markom napravila jako dobro jelo.

„Marko, Katica jako dobro utječe na vas“, primijetila je Željka Klemenčić koja je ovaj par pohvalila za izvedbu ribe u glavnom jelu.

'Kako biste vi opisali svoj tanjur?'

„Riba je lijepa i sočna, a rižoto je jako dobar“, kazala je Ana koja je par nagradila visokom devetkom, a Marko i Katica nisu mogli vjerovati svojim očima. Sveukupno su zaradili 30 bodova, što je bio najveći rezultat večeri.

„Marko se oslobodio pritiska Renata, a Katica sestre“, komentirao je Ivan Pažanin koji je vrlo zadovoljan s novim parom i od njih odsad očekuje puno više. Par koji nije bio te sreće bili su Karmen i Dino, koje je stres jednostavno previše pojeo pa su ukupno zaradili samo 9 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Nemojte se ljutiti, ali kako da ja ocijenim sad ovo?!“ rekao je Pažanin u čudu kad je pred njega stiglo glavno jelo s puno koromača i dva mala komadića ribe pa je pozvao Karmen da sjedne na njegovo mjesto i komentira umjesto njega: „Kako biste vi opisali svoj tanjur?“

'Ovo je danas stvarno bio promašaj!'

Karmen i Dino ubrzo su uvidjeli sve probleme na svojim tanjurima, a Željka se kratko složila: „Ovo je danas stvarno bio promašaj!“

„Razlika od jučer i danas u samoj temi je velika, ali očekivala sam da će danas pokazati neke tehnike koje su dosad naučili. No većina to nije dobro uspjela odraditi i dosta njih je zakazalo“, zaključila je gostujuća članica žirija Ana Grgić.

Hoće li sutra biti prilika za treću sreću, pogledajte u srijedu u 21:15 sati na RTL-u!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali