Play ponuda

OBJAVILI FOTKE: / Prepoznajete li u ovoj slatkoj dječici lica s naše estrade?

Image
Foto: Facebook

Možete li prepoznati osobe s naslovne fotografije? Svi oni danas su javnosti poznata lica, a imaju i dobar razlog zašto su objavili fotografije iz dana djetinstva.

29.12.2015.
15:14
Facebook
Play ponuda

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, koja od 1992. godine skrbi za 240-ero djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pokrenula je akciju pod nazivom #sjetise.

Ovu kampanju podržala su i poznata lica s naše estrade pa su voditeljice Mia Kovačić i Nevena Rendeli, dizajnerica Alex Dojčinović te direktor Fashion.hr-a Vinko Filipić na Facebooku objavili svoje fotografije iz djetinjstva i kao odrasli.

Mia Kovačić pokazala je da se i kao dijete uvijek smijala.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nevena Rendeli uvijek je bila avanturističkog duha.

shimmer fallback
shimmer fallback

Alex Dojčinović je i kao djevojčica imala smisla za modu i stil...

shimmer fallback
shimmer fallback

...kao i Vinko Filipić.

shimmer fallback
shimmer fallback

I vi se možete uključiti u Božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetiti se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na web stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja!

I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Cijena poziva iznosi 6,25 kn, pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Play ponuda
Play ponuda