GOBAC U SHOWU ISPRIČAO PRIČU, SVI SE PITAJU JE LI ISTINITA: / 'Ja sam fino bio namazan uljem, kraj mene je bio komad...'

Alka je doma vodila 'Isusa', Pažanin je udario susjedu dok je Gobac snimao porniće u Italiji

6.5.2021.
23:57
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prvoj rundi zvanoj 'Kućne laži' gosti su morali čitati po jednu tvrdnju s kartice i uvjeriti suparnike u istinitost iste. Da je jednom nokautirao susjedu, priznao je Ivan Pažanin (u ekipi s Alkom Vuicom i Lukom Bulićem), piše RTL.

Davor Gobac (iz ekipe s Janom Kerekešom i Petrom Dugančić) izvadio je kacigu na stol s tvrdnjom da ju je morao staviti na glavu za vrijeme jednog koncerta. Nije slomio glavu već ključnu kost. Sve što je Gobac ispričao bila je laž.

Alka je kući dovela autostopera koji je na kraju ostao i prenoćiti kod nje. Imala je tada šest godina. Priznala je da se ova bizarna priča jednom i dogodila. Petra se jednom zabila autom u rasvjetni stup, a kugla se otkotrljala ravno do policije. Petra je pričala istinu.

Četiri runde

U drugoj rundi "Ovo je..." tajanstveni gost je povezan s jednim gostom u studiju, no svi će suparničkoj ekipi pokušati prodati priču da se radi baš o njima. Tajanstveni gost Marin povezan je s pričom Ivana Pažanina koji je pričao o zgodi kada mu je Marin pomogao počistiti nered u kafiću.

U 'Goloj istini' postoji samo jedna istina koja se odnosi na jednog člana tima Jana Kerekeša no svi je moraju predstaviti kao svoju. Za jednog se pisalo da snima porniće u Italiji. Na kraju je to bila Davorova priča.

"Ja sam fino bio namazan uljem, kraj mene je bio komad mortadele, a ispod je izašao natpis – Gobac snima porniće u Italiji", rekao je Gobac. Pobjedu je odnio Janov tim, rezultatom 4:3.

Sve o showu 'Ma lažeš' možete pratiti na RTL.hr-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali