Play ponuda

FOTO: / Minea ima kratku, crnu kosu?!

shimmer fallback

Renata Končić Minea pobjednica je prve epizode novog showa Nove TV Tvoje lice zvuči poznato. Minea je oduševila imitacijom kolege Joleta.

6.10.2014.
9:30
Play ponuda

U novom showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato domaće estradne zvijezde natječu se transformirani u domaće i strane pjevače i pjevačice te izvode njihove najveće hitove.

Renata Končić Minea pobjednica je prve epizode showa. Mineina transformacija u Joleta oduševila je žiri i publiku kao i njena izvedba Joletovog hita Nosi mi se bijela boja.

Gostujući član žirija Mislav Čavajda bio je toliko iznenađen Renatinom transformacijom da je izjavio: 'Zastrašujuće koliko ja mala razlika.'

U prvoj epizodi showa gledatelji su imali priliku vidjeti i Baby Dooksa kao Cockera, Marija Petrekovića kao Mrleta, Vandu Winter kao Britney Spears, Andrea Andrassy kao Lana del Rey, Giuliana kao Mišu Kovača, Ronalda Brausa kao Toma Jonesa i Jasnu Palić Picukarić kao Doly Parton.

Kao pobjednica prve epizode showa Tvoje lice zvuči poznato Minea je dobila priliku odabrati humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna. Minea je za donaciju odabrala 'Hrvatsku udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet'.

Play ponuda
Play ponuda