VELIKO FINALE / Dalmatinka, Meduza ili Ajkula Drakula? Večeras doznajemo tko je najbolji maskirani pjevač u Hrvatskoj

Image
Foto: RTL

Elegantna Dalmatinka zvonkog glasa, nježna ali snažna Meduza ili misteriozni Ajkula Drakula? Upravo ove tri maske večeras će još jednom pokušati osvojiti srca publike

4.6.2022.
13:16
RTL
VOYO logo

Nakon deset uzbudljivih tjedana prepunih najluđe "detektivske" igre u Hrvata, otkrivanja zvjezdanih identiteta, sjajnih vokalnih izvedbi, vrhunskih nastupa i puno smijeha, vrijeme je da tri posljednja maskirana celebrityja skinu svoje maske, no samo će jedan od njih zaraditi titulu najboljeg maskiranog pjevača u Hrvatskoj – pobjednika prve sezone RTL-ova showa "Masked Singer".

'Nemam blage veze tko si'

''Biti odjeven u masku, ne moći ljude zbilja gledati u oči, komunicirati s njima, udahnuti toliko života maskama zaista je nevjerojatno i čestitam vam na tome'', poručit će voditeljica Antonija Blaće finalistima koji su nestrpljivo čekali svoje nastupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elegantna Dalmatinka zvonkog glasa, nježna ali snažna Meduza ili misteriozni Ajkula Drakula? Upravo ove tri maske večeras će još jednom pokušati osvojiti srca publike tijekom čak tri kruga nastupa, ali ih i još malo zavarati novim tragovima te svojim osobnim predmetima koje će pokazati u backstageu.

Image
EMOTIVAN TRENUTAK /

Blaženka iz 'Večere za 5 na selu' otkrila da se udala s 19 godina pa ispričala tešku životnu priču

Image
EMOTIVAN TRENUTAK /

Blaženka iz 'Večere za 5 na selu' otkrila da se udala s 19 godina pa ispričala tešku životnu priču

I dok će neki članovi panela detektiva i dalje biti sigurni da znaju tko se skriva ispod, pa nabrajati imena od Viktorije Rađe, do Dubravka Šimenca i Stipe Pletikose pa sve do Lane Jurčević i Ivane Kovač, neke će im maske čak i u finalu predstavljati nerješivu zagonetku i zadavati nove glavobolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaka ti čast i nemamo blage veze tko si! Svaka izvedba kao da je netko drugi ispod maske. Glas je potpuno drugačiji nego što je bio prošli put'' u čudu će biti detektivi.

A sva će tri finalista još jednom visoko podići ljestvicu tijekom svojih šaljivih, ali i emotivnih nastupa pa će pohvale i komentari oduševljenja frcati na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu će nastupiti i stari kandidati

''Ovo je bio po meni najzabavniji nastup od kad smo krenuli s ovim showom'', zadovoljno će ustvrditi detektivi nakon jedne izvedbe.

Image
Foto: RTL

Masked Singer - nastup svih maski u finalu

Uz to, voditeljica Antonija Blaće gledatelje će podsjetiti na najsmješnije i najemotivnije trenutke cijele sezone, a veliko finale bit će savršena prilika da na pozornici još jednom zapjevaju i sve ispale maske pa će tako Balthazar, Punjena Paprika, Majka Zemlja, Kiborg, Licitarsko Srce i ostatak ekipe zapaliti studio fantastičnim zajedničkim nastupom na otvaranju emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će uspjeti svoj identitet sakriti do samog kraja, tko će oduševiti i izmamiti iskrene suze te koja će poznata faca ponijeti laskavu titulu pobjednika prve sezone showa "Masked Singer", ne propustite doznati već večeras od 20:15 sati na RTL-u!

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo