'BRAK NA PRVU' / Kristina nogirala Ciglu: 'Osjećam se jadno i tužno'; Andrea saznala da je Mislav 'seksualni stroj'

Image
Foto: RTL

Profesor psihologije Boris Blažinić kasnije je razgovarao s parom te pojedinačno s Kristinom i Tomislavom

2.11.2021.
23:20
RTL
Play logo

U utorak navečer u showu "Brak na prvu" Kristina je odlučila da ne želi više biti u braku s Tomislavom, a vidovnjakinja Vera Čudina posjetila je Andreu i Mislava te im otkrila zanimljivosti o njihovoj budućnosti.

Kristina i Tomislav bili su posljednji par na ceremoniji koji je trebao odlučiti hoće li ostati u eksperimentu ili ga napustiti. "Osjećam se jadno i tužno, nisam ljuta. Krenula sam iskreno u ovo i s namjerom da se dogodi ljubav. Prihvatila sam da mu treba vremena i postavila se prema njemu kao prema prijatelju, ali među nama nema komunikacije. Mi živimo zajedno, a ni ne pogledamo se", tužno je izjavila Kristina koja je potom jasno dala do znanja što želi: "Odlazim!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'BRAK NA PRVU' /

Cigla ponizio i rasplakao Kristinu: 'Kaj da joj kažem u facu? Da je kao tuljan, kao morž koji je izašao iz vode na obalu?!'

Image
'BRAK NA PRVU' /

Cigla ponizio i rasplakao Kristinu: 'Kaj da joj kažem u facu? Da je kao tuljan, kao morž koji je izašao iz vode na obalu?!'

Njezina odluka iznenadila je Tomislava koji je napisao da ostaje pa par nastavlja eksperiment. "Sto upitnika mi je u glavi - zašto to, čemu to, mogli smo oboje napisati da odlazimo, a ne ostati i mučiti se ovako jer ovo je za mene mučenje", priznala je Kristina kojoj nije bila jasna njegova odluka, kao ni ostalim kandidatima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ekspert i profesor psihologije Boris Blažinić kasnije je razgovarao s parom te pojedinačno s Kristinom i Tomislavom te ih je savjetovao da budu iskreni.

Andrea i Mislav sve su više zaljubljeni

"Ja sam Kristini rekao da nisam ovdje došao tražiti ženu. Zbog društva sam napisao da ostajem u showu, a ne zbog Kristine", priznao je Tomislav Borisu pa se kasnije ispričao Kristini: "Ušao sam u show iz zezancije, a ti si ušla s ozbiljnijim namjerama. Nisam bio iskren prema tebi, nisam ti odmah rekao da nismo kliknuli na prvu i mislim da sam te doveo u zabludu. Želim da mi oprostiš i da budemo prijatelji." Iako je Kristini bilo drago čuti njegovu ispriku, misli da se njihov brak više ne može pretvoriti u nešto više od prijateljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njih, kod Andree i Mislava i dalje frcaju iskre te je par svakim danom sve više zaljubljen. A sretnu zajedničku budućnost potvrdila im je i vidovnjakinja Vera Čudina koju je Andrea pozvala u goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Mislav je predivan čovjek, treba ga paziti i maziti. Jako je zaljubljen i strašno mu se sviđaš, neće te nikad ostaviti", rekla je Vera Andrei, a onda je istaknula: "Pozitivno ćete se iznenaditi u seksu, on je seksualni stroj!" Međutim, vidovnjakinja im je otkrila i jednu neželjenu vijest: "Nemojte ići živjeti u inozemstvo jer bi jedan od vas poginuo", kazala je Čudina, pritom misleći na Mislava, što je šokiralo zaljubljeni par.

Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Erna i Edin dan su proveli u shoppingu, a sve je završilo svađom oko haljine koju je Edin htio kupiti svojoj dragoj te se jasno vidi kako se i taj par sve više razilazi. Za to vrijeme, Kristijan i Ivona zabavljali su se u zanimljivoj igri – bacanju sjekira, dok su se Ana i Marinko spremali za odlazak na ručak kod njegove bivše žene Vesne. A hoće li ručak proći u redu ili će Ani smetati Marinkovo prijateljstvo s bivšom – pogledajte u srijedu u 21.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo