TV

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

‘AKI RAHIMOVSKI’ ODNIO POBJEDU: ‘Glazbena scena vapi za tobom, vrijeme je da se vratiš’

Pobjednik četvrte epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato je Matteo Cetinski.

Matteo Cetinski izveo je prvi ”mini koncert” u showu Tvoje lice zvuči poznato, i to Parnog valjka, čime je osvojio žiri i kolege i zasluženo odnio svoju prvu pobjedu i to otpjevavši dvije pjesme popularnog benda.

Početak je bio lagan uz pjesmu Jesen u meni koju je pratila mistična scenografija, a Matteo se u potpunosti uživio u Akija Rahimovskog. Potom je u svojoj nevjerojatnoj transformaciji ubrzao tempo i digao žiri i publiku na noge pjesmom Lutka za bal.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Žanamari Perčić htjela kopirati Severinu, a ispala je Vlatka

Da je Matteo sjajno odglumio Akija i kopirao njegove pokrete, držanje i način pjevanja prva je zamijetila Sandra Bagarić.

“Kad si počeo pjevat, nema Mattea. Tonski si ga skinuo. Fenomenalno. Mrak”, oduševljena je bila Sandra. Tomo in der Mühlen se nadovezao komentarom na fizičku transformaciju i pohvalio odlično doziranje svih segmenata transformacije.

“Sviđa mi se kako si se smanjio, doslovno fizički si manji”, rekao je Tomo, a Matteo je zasluge u tom dijelu podijelio s trenerom Mariom Petrekovićem, koji ga je za to pripremao.

Gošća žirija, pjevačica Indira Levak, pozvala je Mattea na povratak glazbenoj sceni.

“Glazbena scena vapi za Matteom i mislim da je krajnje vrijeme da se vratiš pjevačkim vodama”, rekla je Indira i nasmijala Mattea.

Prema Matteovom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Udruzi za autizam – Bjelovar.

matteo

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr