SANJA I MORENA DOBILE NAJSLABIJE OCJENE: / Mršavih devet bodova za 'anemične' prepelice i neukusan umak

Image
Foto: RTL

Natjecateljice su prepelice prekasno stavile peći pa su one na kušanje došle sirove iznutra.

10.4.2017.
23:45
RTL
VOYO logo

Sanja i Morena izabrale su recept Ivana Pažanina, odnosno prepelice u martel umaku na pačjoj masnoći uz okruglice punjene pancetom. Nažalost, prepelice su prekasno stavile peći pa su one na kušanje došle sirove iznutra.

I dok je Žakline Troskot dala i komentar na neukusan, kiselkasti umak kojem su Sanja i Morena pri samom kraju dodale još vina, Pažanin je bio nesretan što njegov recept nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

„Jedino mogu pohvaliti okruglice, koje su izvrsne, hrskave su i pune okusa. Ovaj drugi dio – nula bodova! Niti je povrće pečeno, a prepelice su anemične, blijede. Ja ih nikada ne radim u komadu, nego ih prerežem popola, ali ne do kraja kako bi ostale otvorene kao knjiga“, izjavio je Tomislav Špiček nakon što je kušao sirove prepelice!

„Šta da rečem? Ostalo je sirovo meso, a posao nije odrađen kako treba. Umak je napravljen, odgovara mu kiselina, ali sirovo ne može proći. Već se i po boji pancete i mesa prepelice vidi da nije dovoljno pečeno“, objasnio je Ivan svoju odluku da kao i ostatak žirija, Sanji i Moreni da trojku. S obzirom da su imale neurednu radnu jedinicu, Sanja i Morena kažnjene su bodom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Najbolji parovi večeri s jednakim zbrojem bodova bili su Natali i Hrvoje sa svojim goveđim millefoglie odreskom s taleggio sirom, ragouom od cikle i miso umakom s paprom, te Moira i Zdravko s poširanim zubacem u umaku od pjenušca. Oba para su od Špičeka dobila osmicu, a od Pažanina i Žakline devetku te su time popravili stanje na ljestvici ukupnih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo