GLAZBENI MEGASPEKTAKL / Žiri se vratio u klupe stroži no ikad! 'Superstar' stiže na ekrane, a Tonči poručuje: 'Imamo nešto što iskače!'

Image
Foto: RTL

Najveći RTL-ov projekt sezone kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati

19.9.2023.
14:58
RTL
Play logo

Glazbeni megaspektakl donosi talentirane kandidate među kojima se krije i 'Superstar' koji će, uz priliku da ostvari svoje snove, osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura! Cijele epizode šoua bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković vratili su se 'u klupe' nakon ljetne pauze. Intenzivnu potragu za 'Superstarom' nastavili su audicijama u raskošnom studiju zagrebačkog Jadran filma, gdje je najboljih sto kandidata ponovno stalo pred njih. Susret članova žirija prošao je u izvrsnom raspoloženju, iako u nova snimanja, tik pred televizijsko emitiranje 'Superstara', ulaze s postroženim kriterijima.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Susret je bio, da budem najiskrenija, kao da nikad nismo ni izašli iz studija, kao da nije bilo pauze. Jako nam je sve ovo već 'kao doma', jako mi je drago što smo ovdje, svi su mi nedostajali. Lijepo mi je", otkriva glazbenica Nika Turković. Složni i veseli žiri postrožio je kriterije, a najmlađa članica žirija objašnjava i zašto je to nužno. "Stvarno ima ljudi koji su jako slični jedni drugima, jako blizu jedni drugima i tu stvarno presude neke finese, ali to i je poanta! I tu će možda presuditi nečije mišljenje iz žirija, što je isto jako bitno".

Image
STIŽE SUPERSTAR /

Članovi žirija Filip i Tonči otkrili što treba imati 'superstar': 'Ne mora biti savršen pjevač'

Nakon ljetne pauze, Nika je ponovno čula i ljude koji joj, kaže, cirkuliraju u glavi otkako se s njima prvi put susrela. "Sigurno imam neke svoje favorite koji mi se nekako izdvajaju iz mase i mislim da je fora vidjeti i druge članove žirija i usporediti poklapamo li se", otkriva Nika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

A da se poklapaju u jednome, potvrđuje i veliki Tonči Huljić. Članovi žirija traže cijeli paket. "To je specifičnost, osobnost i da vidimo da možda tu postoji netko tko na sceni nedostaje. Mislim da postoje dvije osobe koje iskaču, koje sam upamtio iz prvog kruga. A i jedna je već dovoljna da iskoči u emisiji. Ima puno solidnih, puno dobrih. Treba znati što se traži. Tražite nešto drugačije od onog što već postoji! Radostan sam zbog činjenice da imamo nešto što iskače", zaključio je glazbenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Uz talent kojim će iskočiti iz mase, važno je i prepustiti se emociji. Tonči Huljić upravo bi im to savjetovao - da se otvore. Sličnog je razmišljanja i prekaljeni producent Filip Miletić. "Ne treba se bojati emocija, treba ih iskazivati, biti topao. Povlačiti se u sebe je loše za glazbu i umjetnost generalno. Glazba je pokazivanje emocija i to je ono osnovno što bih im savjetovao, da otvore čula, zagrle glazbu, svoj talent i da ga razvijaju", zaključio je Miletić. Kriteriji su sve stroži, a kako vrijeme bude prolazilo, tako će o kandidatima za pobjednika 'Superstara' odlučivati nijanse.

shimmer fallback
shimmer fallback

Najveći RTL-ov projekt sezone kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati. Show 'Superstar' moći ćete gledati i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji! Više saznajte na voyo.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Jedan od najvećih svjetskih TV formata 'Superstar' na jesen počinje na RTL-u!

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo