STIŽE SUPERSTAR / Članovi žirija Filip i Tonči otkrili što treba imati 'superstar': 'Ne mora biti savršen pjevač'

Image
Foto: Voyo/Screenshot

Tonči Huljić i Filip Miletić objasnili su što je važno da bi osoba postala zvijezda

18.9.2023.
18:07
Voyo/Screenshot
Play logo

Novi RTL-ov glazbeni megaspektakl 'Superstar', koji ćete moći pratiti 24 sata prije emitiranja na televiziji na streaming platformi Voyo, na rasporedu je već ove subote u 20.15 sati, a kandidati će morati dati sve od sebe kako bi očarali žiri u kojem su Severina, Tonči HuljićFilip Miletić Nika Turković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi žirija otkrili su nam što treba imati jedan 'superstar', piše RTL.

shimmer fallback
shimmer fallback

 "Superstar je netko prije svega tko ima identitet, tko je svjestan što sve treba položiti, koje napore da bi uspio u glazbi. Svatko se može baviti glazbom na ovaj ili onaj način, ali da bi bio superstar, tu ima dosta segmenata koji se trebaju poklopiti, prvenstveno za to kažemo x faktor. Mi smo ovdje kao žiri da prepoznamo taj x faktor i naravno da ja recimo kao producent da skrenem pažnju kroz show što treba gurati u prvi plan, a koje mane treba sakriti", ispričao je Miletić. 

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ne mora netko biti savršen pjevač da bi poslije bio zvijezda. To je jedna ukupnost. Tu sam da me nešto iznenadi. Ako me nešto iznenadi, onda ću reći: 'Ovo ima smisla'. Neki pjevaju bolje, neki osrednje, neki lošije, neki fenomenalno, ali imaš ljudi koji pjevaju fenomenalno, a vidiš da ne može biti zvijezda", objasnio je Huljić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li žiri pronaći nove glazbene talente, gledatelji će moći doznati u novom RTL-ovom glazbenom megaspektaklu 'Superstar' od ove subote u 20.15 sati na RTL-u. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo