ŽELI BITI 'UMJETNA'

ZATRESLA GUZOM: Irma je u novom spotu grupe Connect pokazala kako twerkaju Hrvatice

Frizerka Irma Vujić pojavila se u spotu grupe Connect za pjesmu ‘Bulja’. Ova go-go plesačica iz Križa twerkati je naučila sama, a za njezinu guzu, kaže, nije zaslužna teretana nego ples i posao.

Za dobru liniju i prćastu guzu nije zaslužno vježbanje nego puno plesa i posla, rekla je Irma Vujić iz Križa kraj Ivanić-Grada koja se pojavljuje u spotu grupe Connect za pjesmu ‘Bulja’ za 24 sata.

Go-go plesačica koja je po zanimanju fizerka kaže da nema vremena za odlaske u teretanu jer joj posao u salonu ljepote i školovanje za vizažisticu u privatnoj školi mode i dizajna oduzimaju previše vremena.

 

 

Twerkanje sam istrenirala doma. Kad sam vidjela taj ples prije godinu dana, toliko mi se svidio da sam ga morala naučiti. Nije naporno ako to voliš i stvarno želiš savladati tehniku”, kaže Irma koja se odmalena bavi plesom.

Dosad je snimila dva spota za grupu Connect, a najveća želja joj je ostvariti karijeru u inozemstvu.

 

irma-vujić-connect-spot-twerkanje

 

“Prvo želim napraviti nekoliko plastičnih operacija. Obožavam umjetno i htjela bih izgledati kao živa lutka. Smanjila bih nos, stavila bijele ljuskice na zube, malo povećala usne, grudi i stražnjicu te stanjila svoj struk. Kad postignem željeni izgled, onda bih se fotografirala za Playboy i otvorila agenciju za plesačice”, izjavila je Irma koja je u sretnoj vezi već četiri godine.

Njezinom dečku ne smetaju njezini provokativni nastupi, iako dobiva svakave ponude, kaže 19-godišnja plesačica.

“Nije ljubomoran jer zna da sam samo njegova”, kaže Irma.

A kako to izgleda kada Irma ‘zatrese guzom’, pogledajte u spotu za pjesmu ‘Bulja’.

 

24 sata/Hot.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr