Za ne povjerovati što sve igračke za seks otkrivaju o vama!

Ako spadate u onu skupinu koja koristi igračke za seks, vjerojatno nikad niste pomislili da vaš dildo, lisice ili vibrator o vama govore više nego ste mislili.

Na stranici emandlo.com naišli smo na zanimljive podatke o tome što igračke za seks otkrivaju o svojim vlasnicima, pa krenimo redom, a vi sami prosudite koliko točnosti ima u ovim podacima:

G-Spot vibrator

Ako je vaša omiljena igračka za seks vibrator namijenjen stimulaciji G-točke to znači da imate odličan smisao za smjer.

Rabbit vibrator

Ništa vas od igračaka namijenjenih odraslima ne može zadovoljiti kao Rabbit vibrator? U usporedbi s glavnim likovima iz serije Seks i grad, iako mnogi smatraju da ste izvana Charlott, iznutra ste zapravo čista Samantha!

Prsten na penis

Znaju već svi da je prsten za penis igračka namijenjena zadovoljstvu i muškaraca i žena, a ako vam je omiljena to znači da otvoreno i bez srama plačete na tužne filmove s Juliom Roberts.

Vibrator zvan ‘Metak’

Vi ste tip za diskretne igračke za seks, male, ali dinamitne. Vi ste jedna od onih osoba koje u uredu imaju najuredniji radni stol.

Lisice na partnerovim rukama

Kad su lisice u pitanju nemate ništa protiv, ali sve dok su na partnerovim rukama? Volite biti organizator svega i svačega.

Lisice na vašim rukama

Lisice na vašim rukama znače da ste tip osobe koja se voli prepuštati dugotrajnim užicima poput ležanja u opuštajućoj kupki.

Japanske kuglice

Vjerojatno ste vegetarijanka i instruktorica joge.

Pozlaćeni vibrator

Ako ste vlasnica pozlaćenog vibratora vjerojatno biste više novaca trebali davati u dobrotvorne svrhe.

Povratak na Net.hr