Seks u troje ili četvero? Može, ali da prvo nešto razjasnimo

U nekim vezama seks u troje ili četvero je sasvim prihvatljiv, dok je u drugima možda samo pitanje vremena kad će do toga doći. Iako se smatra da su muškarci skloniji tome, istraživanja su pokazala da i žene maštaju o takvoj vrsti seksa, ali ih muče neka pitanja.

Donosimo vam top pet pitanja koja žene najčešće postavljaju kad je u pitanju seks u troje ili četvero:

1. Hoću li biti zadovolj(e)na?

Seks u troje može uključivati dvije žene koje dijele jednog muškarca, a u tom slučaju žene brine hoće li biti zadovoljene. U slučaju da muškarac ima dovoljno energije, ne bi trebalo biti problema oko toga, jer će moći osigurati zadovoljstvo za obje partnerice.

2. Izgledam li seksi?

Kad je u seks uključeno više žena, svaka žena će se pitati izgleda li manje seksi od one druge ili treće. Žene su po prirodi sklone tome da druge žene doživljavaju kao konkurenciju, imaju potrebu s njima se natjecati. U seksu to dovodi do toga da će se svaka žena truditi dati najbolje od sebe i izgledati što bolje.

3. Nosim li dovoljno izazovno donje rublje?

Postoji puno različitog dizajna donjeg rublja i ne osjeća se svaka žena u svemu seksi. O svakoj ženi pojedinačno ovisi što će na kraju odabrati, najbolje je odlučiti se za ono donje rublje u kojem će se osjećati seksi i samopouzdano.

4. Hoću li požaliti zbog ovog čina?

U slučaju da je za neku ženu riječ o seksu u troje prvi put, zasigurno će razmišljati o tome hoće li požaliti zbog te odluke. Teško je reći kakav će biti ishod situacije ako se netko odluči na seks u troje ili četvero, ali jednog se savjeta svakako treba pridržavati – prakticiranje seksa sa zaštitom.

5. Hoću li uživati?

Istraživanja su pokazala da se sve više žena odlučuje na seks u troje ili četvero. Možda tu odluku donose zbog nezadovoljstva u braku ili zbog želje za drugačijom avanturom… Sve u svemu, odgovor na ovo pitanje ovisi o tome kakva netko očekivanja ima. Ako žena nema problema sa svojom seksualnošću i zna što želi, užitak ne bi trebao izostati.

Povratak na Net.hr