Odgođeno ročište

SUDSKI OBRAČUN STARLETA: Stanija i Soraja nikako da sklope primirje

Dobrojevićeva vjeruje da će u tužbi protiv Vučelićeve zbog izjave da je farmerka oralno zadovoljavala Matiju Jelinovića sud presuditi u njezinu korist

Kako piše Kurir, sudski susret između starleta Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić odgođen je po drugi put zato što se ponovo nije pojavio svjedok Matija Jelinović, koji je dostavio opravdanje za svoj izostanak. Nije došla ni Soraja, već samo Stanija, koja je stigla s Farme. Ona se u sudnici zadržala vrlo kratko.

🌺

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

“Želim reći da je stari sudac ovaj put izuzet zbog krivične prijave koju je podnio moj odvjetnik. Sada imamo novog suca koji želi saslušati dotičnog svjedoka. On izbjegava suđenje i ni ovaj put se nije pojavio. Suđenje je odgođeno i nadam se da ćemo s novim sucem doći do pravde”, rekla je Stanija po izlasku iz sudnice i dodala da će za Sorajom i Matijom sud raspisati tjeralicu.

“Pravda je spora, ali dostižna. Koliko puta dolazimo ovdje i, eto, želim da ovo završi. S obzirom na to da tužena i svjedok stalno izbjegavaju pojavljivanje u sudu, sada će za njima biti raspisana tjeralica”, zaključila je starleta.

OBRAČUN STARLETA ‘Prodavala se za 300 eura, ali mi ne pada na pamet to govoriti novinarima’

Njezin odvjetnik Nemanja Aleksić nije htio otkriti je li se njegova klijentica pogrešno izrazila ili će Soraja i Matija samo biti privedeni na slijedeće ročište.

S druge strane, Sorajina odvjetnica Marina Aleksić tvrdi da Vučelićeva nema potrebe da se više pojavljuje na suđenju jer je dala svoj iskaz na prvom ročištu.

“Soraja nema potrebe dolaziti, ona je svoj iskaz dala. Dokazna radnja ispitivanja stranke je završena. Suđenje je odgođeno zato što se nije pojavio svjedok Matija Jelinović. On je dostavio dokaz sudu da je bolestan i objasnio je da je prethodni put bio izvan zemlje, u Njemačkoj. Kao dokaz dostavio je fotokopiju putovnice”, rekla je odvjetnica i dodala da Stanija kroz ovaj sudski proces želi dodatnu medijsku pažnju, a ne novčanu naknadu.

Kurir/Hot.hr

Povratak na Net.hr