Strašno što sve Hrvati i Hrvatice taje partnerima o seksu!

Iako stručnjaci savjetuju da s partnerom ili partnericom treba otvoreno razgovarati, pogotovo ako žele poraditi na seksualnom životu, ima nekih stvari koje Hrvati i Hrvatice nikad ne bi priznali, ali su zato o tome otvorili dušu nama, anonimno, u anketi.

Na iskrenosti bi se trebao temeljiti svaki odnos ako želimo da bude zdrav, međutim nije uvijek jednostavno biti iskren.

Kad je u pitanju seksualni život pojedinog para, stručnjaci savjetuju da je potrebno otvoreno i iskreno razgovarati ako se neke stvari žele promijeniti nabolje.

No, unatoč savjetima stručnjaka, Hrvati i Hrvatice su u našoj anketi otkrili što partnerici/partneru nikad neće priznati. Glas je dalo 1.505 čitatelja hot.hr-a.

Pravu brojku seksualnih partnera/partnerica nikad neće priznati njih 14 posto, a njih 12 posto nikad neće priznati da za vrijeme seksa maštaju o drugoj osobi.

Jedanaest posto njih taji da su preljubnik ili preljubnica, a deset posto njih da često ne uživaju u seksu nego da to samo ‘odrađuju’.

Osam posto neće priznati ovisnost o pornografiji, a pet posto njih da misle kako je partner/partnerica loš/loša u krevetu. Također pet posto njih taji da im ne odgovara veličina njenog/njegovog spolnog organa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr