OVAKO SE ONA VIDI

SORAJA OTKRILA KOJI JOJ JE NAJVEĆI ADUT: ‘Ja sam prirodna, kulturna i obrazovana djevojka’

Srpska starleta je najpoznatija po svojim bujnim, umjetnim oblinama te po nizu skandala kojih je bila dio. No, tvrdi da je zapravo potpuno drugačija.

Soraja Vučelić će voditi novi srpski reality show Zadruga u kojem će se pojaviti i Severinin svekar Dragan Kojić Keba, a tim je povodom dala intevju za Alo.

Otkrila je da ima tremu, usprkos tome što ima iskustva pred televizijskim kamerama, i kao voditeljica, i kao natjecateljica u reality showovima.


“Dok sam vodila Kolo sreće, uvijek sam imala dozu pozitivne treme. Volim rad s ljudima jer im samo tako mogu pružiti dobru energiju kad im se približim i samo me tako mogu upoznati na najbolji mogući način”, rekla je Soraja.

NE NOSI GRUDNJAK PA JE SAV PRITISAK PAO NA JADNU MAJICU: Soraja u hrabrom izdanju izašla u kafić

Kaže da joj je najveći adut to što je prirodna i spontana. Podijelila je i svoje iskustvo iz showova u kojima je sudjelovala.

“Unaprijed smišljene taktike ne pale. Nijednog trenutka se nisam pretvarala da bih se dopala većini, a mene je prepoznala i cijenila samo vrijedna i posebna publika”, rekla je starleta.

Smatra da se istaknula svojom originalnošću.

“Kad sam se pojavila, od mene su svi očekivali jedno, a dobili su nešto drugo. A to je, za promjenu, kulturna i obrazovana djevojka”, kazala je Soraja.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr