'EUROPA JE BOLJA'

SEKSI BUNTOVNICA: Kći Putinovog bliskog suradnika žestoko napala ruskog predsjednika

Dmitrij Peskov je dugo godina bio glavni Putinov PR menadžer, no njegova kći se ne libi pokazati što zaista misli o politici tatina šefa.

Lisa Peskova, kći Dmitrija Peskova, bliskog suradnika ruskog predsjednika Vladimira Putina, ne propušta priliku da kaže što misli o šefu svoga oca.

Seksi 18-godišnjakinja, koja je zahvaljujući provokativnim fotografijama postala zvijezda na Instagramu, nema baš visoko mišljenje o Putinovoj politici.


Buntovna tinejdžerica je za televizijsku postaju Rain bez dlake na jeziku izrazila svoje nezadovoljstvo. Prozvala je predsjednika zbog zabrane gay brakova u Rusiji, a ne slaže se ni s obrazovanjem koje njezina domovina pruža.

“Nisam protiv istospolnih parova. Nikad ne znamo u kakvim okolnostima ljudi odrastaju i jednostavno podupirem izbor svake osobe”, izjavila je djevojka.

Draža joj je Europa

Lisa, koja govori pet jezika i ima 20.000 obožavatelja na društvenim mrežama, bez zadrške priznaje kako je “Rusija dobra samo za bogate obitelji”, poput njene.

“Europa je mnogo prilagođenija životu običnih ljudi. Jako mi se sviđa europski mentalitet i njihov stav prema životu. Bolje se osjećam u europskom okruženju. No, ako odem iz Rusije, to ne znači da je ne volim”, objasnila je Lisa.

Udarila je i po ruskom obrazovnom sustavu.

“To je bio čisti pakao. Nisam jedina koja misli da se školstvo u Rusiji mora mijenjati”, rekla je Peskov.

Izravna provokacija

Lisa je u kolovozu otputovala na ljetovanje u Tursku, iako je Putin zabranio Rusima da putuju u tu zemlju. U prosincu je zapovijedio građanima da ne posjećuju tu zemlju, nakon što su Turci srušili ruski zrakoplov na granici sa Sirijom.

“Bok, Turska! Nedostajala si nam! Država je otvorena za Ruse”, napisala je Lisa kraj fotografije za koju je pozirala u bikiniju.

“Turska je moja domovina, baš kao i Rusija. Nedavni tužni događaji nisu utjecali na moje mišljenje”, rekla je provokativna Lisa.

Iako putuje svijetom i nosi skupu odjeću, Lisa tvrdi da nije dio takozvane ‘ruske zlatne mlčadeži’. Tvrdi da zbog očeve zarade ne živi kao razmažena bogatašica.

“Nosim sunčane naočale koje koštaju tri eura – i kupujem ih sama. Skupe stvari posuđujem od mame”, kaže ova osebujna djevojka.

The reason why I'm so awesome

A post shared by самая веселая из депрессивных (@stpellegrino) on

Povratak na Net.hr