Seks za vrijeme tuširanja: Očekivanja i stvarnost

Iako su se filmovi pobrinuli da doživljavamo seks za vrijeme tuširanja kao ultimativni strastveni scenarij iz snova, u ‘stvarnom životu’ je to sasvim drugačije.

1. Očekivanja: Vrijeme je za dugo, opuštajuće tuširanje koje će izgledati kao iz reklame za gel za tuširanje. No, odjednom dolazi on i pita: ‘Smijem li ti se pridružiti’, a ti zavodljivo izgovaraš: ‘Naravno, izvoli.’

Stvarnost: Vrijeme je da opereš kosu na brzinu jer kosa šampon nije ‘vidjela’ sto godina. No, odjednom dolazi on i kaže: “Moram ući unutra”. A ti kažeš: “No, dobro!”

2. Očekivanja: Taman ima dovoljno mjesta da senzualno istražite tijelo jedan drugoga.

Stvarnost: Dvije sekunde nakon ‘istraživanja tijela’, udarite se laktom o zid jako i glasno, jer je vaša tuš kabina malena poput ormara.

3. Očekivanja: On prelazi rukom preko vaših glatkih nogu.

Stvarnost: On dodirne vašu nogu, no munjevito je povuče jer se niste stigle još obrijati, pa ruku stavi na vaše lice ili bilo gdje drugdje.

4. Očekivanja: Zaboraviš na cijeli smisao tuširanja jednom kada se počnete ‘hvatati’ i ljubiti jer je tako seksi.

Stvarnost: Možda je seksi, ali bi bilo još privlačnije da nemaš prljavu kosu. Zapravo, trebala bi staviti odmah regenerator koji će ‘raditi svoje’ dok se vi seksate. Pa, vi ste genij!

5. Očekivanja: Držat će vas o zid i seksat ćete se stojećki kao u filmu o James Bondu.

Stvarnost: Nakon minute seksanja na zidu, on se umori, jer je čovjek. Zatim ćete probati nekoliko nespretnih kuteva, samo da bi se na kraju odlučili za pozu koja je neudobnija vama nego njemu.

6. Očekivanja: Pružit će mi oralni seks pod tušem.

Stvarnost: Skoro ste završili licem na dnu kade/tuš kabine. Nije dobro.

7. Očekivanja: Nema potrebe za lubrikantom, sve je dovoljno vlažno!

Stvarnost: Jao, joj, voda nije lubrikant.

8. Očekivanja: Doživite orgazam u isto vrijeme.

Stvarnost:
Vi uopće ne doživite orgazam jer vas živcira činjenica da vam je glava slučajno završila ispod vode, pa se isprao vaš regenerator prije vremena, iako ste mu rekle da izbjegava poze tijekom koji bi vam se kosa smočila.

9. Očekivanja: Jedno drugo osušite i odlazite u spavaću sobu nakon, sasvim čistog, seksa.

Stvarnost: Izlazite iz kade/tuš kabine iako se, u stvarnosti, uopće niste istuširali. Stoga se vraćate pod tuš da se stvarno operete ili odlazite odmah na posao ili na spavanje.

Povratak na Net.hr