Savjeti za seks u kojima muškarci definitivno neće uživati

Među savjetima za što bolji seks ponekad se zaista može naći kojekakvih gluposti. Donosimo vam neke od njih u kojima muškarci definitivno neće uživati.

Na stranici sabotagetimes.com objavljen je tekst o nekim savjetima iz Cosmopolitana koji su totalna glupost. Zbog takvih preporuka partner bi se samo mogao razočarati.

‘Krafna kao prsten za penis? Čupanje stidnih dlačica? Kako su uopće došli do tih ideja i je li ih itko ikad isprobao?’, riječi su kojima započinje tekst objavljen na stranici sabotagetimes.com.

Jedenje krafne s njegovog penisa

Bez obzira na to koliko voljeli krafne, nema ničeg erotičnog u krafni na penisu. Koje god objašnjenje stajalo iza tog čina ili savjeta, muškarci u tome definitivno neće uživati.

Čupanje njegovih stidnih dlačica

Iako svaki muškarac ima različite preferencije i ako se nešto jednom sviđa, ne mora značiti da će i drugima, čupanje stidnih dlačica je iznimno bolno i teško da će neki muškarac uživati u tome. Tanka je linija između užitka i boli, a mnogi muškarci vole eksperimentirati, ali ako to nije zatražio od vas to je zlostavljanje i nanošenje boli. Nemojte to činiti.

Puno plitkih, zatim jedan duboki

Ritam je u seksu vrlo važna stavka, a ovakav savjet o pokretima tijekom seksa ne samo da zvuči loše već je neučinkovit i zbunjujuć. Važno je da se muškarac i žena sinkroniziraju u pokretima tijekom seksa, važno je da se ritam uskladi, nepredvidljivi pokreti mogli bi nekoga ostaviti neugodno iznenađenim.

Seks na perilici rublja

Jeste li ikad ikoga pitali je li se pokušao seksati sjedeći na perilici rublja? Ovaj savjet jedan je od uobičajenijih Cosmo savjeta. Valjda se ideja čini privlačnom zbog vibriranja perilice rublja tijekom centrifugiranja. To vibriranje bi trebalo povećati užitak i muškarcu i ženi. Ma, pustite priče, ako vam je do vibriranja nabavite neku vibrirajući igračku za seks. To je puno bolja ideja.

Povratak na Net.hr