Rezervirano samo za ljubitelje grubog seksa

Prije nego se upustite u čitanje ovog članka morate znati da je on napisan isključivo za ljude koji svojevoljno uživaju u grubom seksu. Donosimo osam problema koje na koje nailaze ljubitelji grubog seksa.

Uvijek nakon seksa morate oprati plahte. Tijekom seksa se znojite više nego za vrijeme treninga u teretani, a da ni ne spominjemo sve tekućine koje se luče tijekom snošaja.

Bičevanje je super samo ako idući dan ne moraš provesti osam sati na uredskom stolcu. Često shvatiš da stvari koje te pale u datom trenutku nisu bile baš najbolja ideja.

Vrući vosak nikada nije toliko seksi koliko ga prikazuju na reklamama. Naprotiv, čak i u najuzbudljivijim trenucima može jako naštetiti vašim genitalijama.

Da bi se pošteno poseksali morate pričekati trenutak kada vaši susjedi odluče otputovati. U protivnom, će se buniti na buku, pozivati vam murju na vrata i nikako se nećete moći opustiti do kraja.

Ne postoji pravi trenutak za depilaciju bikini zone voskom. Uglavnom ste na tom području ili osjetljivi od prošle, grube noći ili se pripremate za večerašnju akciju. U svakom slučaju, kako god okrenete, ne postoji idealan trenutak da vaša vagina bude ranjiva.

Nema goreg od osjećaja kada vam tijekom seksa puknu lisice. Nikada vam neće biti jasno zašto su lisice za seks tako jeftino napravljene? Biti će da one prave puno, puno više bole.

Kada nakon vrućeg seksa skinete povez s očiju, pogledate se u ogledalo i shvatite da izgledate kao panda, dođe vam da vrisnete. Možda bi trebali razmisliti o vodootpornoj maskari koja se ne razmazuje?

Slučajno ste tijekom seksa udarili jedno drugog u lice? Hrabro to podnesite, ispričajte se jedno drugom i nastavite dalje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr