SVAKA IMA SVOJ FAKTOR

PROCURILE PRLJAVE MALE TAJNE BIKINI MODELA: Jedna priznala da voli žestoko, dok je drugoj draže nježno

Australka Tash i Amerikanka Devin surađuju već godinama, a spojila ih je ljubav prema bikinijima.

Tash Oakley i Devin Brugman su blogerice koje obožavaju bikinije pa imaju i zajednički Instagram profil na kojem svaki dan objavljuju fotografije na kojima nose oskudne kupaće kostime. Nedavno su isplivali izbrisani isječci iz njihova intervjua koji su odradile 2012. godine, a u kojem su odgovarale na dosta sočna pitanja. Za vrijeme cijelog razgovora na sebi su imale samo bikinije i otvoreno su odgovarale na sugestivna pitanja.

 

Kada im je postavljeno pitanje jesu li vidjele jedna drugu bez odjeće, nasmijale su se i odgovorile ‘da’. Potvrdile su i da nisu imale niti jednu plastičnu operaciju već da su im sve obline prirodne. ‘Čak i guze?’, pitao je voditelj, što su djevojke entuzijastično potvrdile. Pitao ih je i kako im je živjeti zajedno te trebaju li ‘cimera s povlasticama’, što je očito bilo neprimjereno za emitiranje.

Tasha je tada priznala da su joj grudi i guza najveći atributi, a djevojke se nisu složile oko odgovora na pitanje vole li više žestoko ili nježno. Devin je priznala da više voli žestoko dok Tash preferira nježno. Australka Tash i Amerikanka Devin i dalje surađuju te na svojem zajedničkom Instagram profilu imaju više od 600.000 obožavatelja.

Always happy when we’re together 👯‍♀️ @mondayswimwear #tashanddev

A post shared by A Bikini A Day (@abikiniaday) on

Povratak na Net.hr