VUČE NA VOLDEMORTA

PLASTIČNIJA OD BARBIE: Soraja šokantnim fotografijama iznenadila fanove: ‘Kakav ti je to nos?!’

Srpska starleta poznata po vrućim selfijima i još vrućijem tijelu očito više nema osjećaj za to kada je dosta pa je pretjerala s Photoshopom.

Soraja Vučelić mnogima je omiljena starleta s Instagrama, što zbog modnih kombinacija, a što zbog bombastičnih golišavih fotografija.

BEZ SRAMA I DONJEG RUBLJA: Soraja šokirala obožavatelje svojim najnovijim izdanjem, mislite li da je ovaj put pretjerala?

No, čak i najvjerniji obožavatelji smatraju da je Soraja pretjerala s intervencijama na svom izgledu. Osim što je jasno k’o dan da je bila na nizu estetskih operacija, starleta se dotjeruje i šminkom te u Photoshopu.

U jednoj od tih triju stvari (ili u svima?) je pretjerala na posljednjim fotografijama pa na njima izgleda vrlo neobično.

Naime, zbog čudnog oblika nosa, fanovi su je napali da je ‘preumjetna’, a neki su njen izgled usporedili s Lordom Voldemortom, likom bez nosa iz filmskog serijala o Harryju Potteru.

“Kakav ti je to nos?!”, pitaju se mnogi fanovi starlete.

“Bože, a nekad si bila lijepa i slatka… ovo sad je užas. Strašno, pa šta radiš to od sebe? Da si malo više operacija radila na mozgu vjerojatno bi danas bila ljepša”, bio je izravan jedan Sorajin pratitelj, dok joj je drugi poručio: “Plastičnija si od Barbie”.

Povratak na Net.hr