REALITY ZVIJEZDA

OBOŽAVAJU JE MILIJUNI: Australska Kim Kardashian zapravo je Jakica iz Muća!

Jackie Gillies jedna je od najvećih zvijezda u Australiji – već četiri sezone ima središnju ulogu u u australskoj verzili TV showa Real Houswives of Melbourne.

Jackie Gillies zapravo je Jakica, rođena u Splitu, podrijetlom iz Muća, a dok se nije udala za bubnjara nekoć svjetski poznatog benda Silverchair, Bena Gilliesa, nosila je prezime Ivančević, piše Slobodna Dalmacija.

“Ova mala iz Muća”, kako Jackie i samu sebe voli nazvati, zapravo je australska Kardashianka.

Jakica obožava Hrvatsku, a uz pomoć svoje prijateljice Janje Trgo-Bračike pronašla idealnu kuću za odmor.

“Hrvatska je najljepše mjesto za život. Nigdje ljudi nisu toliko opušteni, sve je nekako u relaks atmosferi, hrana je savršena, klima također. Znam da to možda zvuži kao klišej, ali zbilja je tako”, kaže Jakica kojoj popularnost nije udarila u glavu.

“U Melbourneu snimam gotovo svaki dan. Nije da se bunim, ali zna to ponekad biti stvarno iscrpljujuće, kada kamere prate svaki tvoj potez i prisutne su u svim tvojim životnim situacijama. Naravno, imam ja i tamo svojih dobrih i loših strana, naravno da sočno opsujem i na materinjem jeziku…, nekada i popijem koju čašu viška. Moj otac kaže da to više ne može gledati i da sam u showu popila više šampanjca nego on vode u cijelom svom životu”, smije se Jackie, uz priznanje kako ovdje sada sakuplja pozitivnu energiju i uživa u svakom trenutku jer neće dugo proći do novog susreta s njezinim suparnicama iz realityja.

Ostale žene u realityju opisala je kao ‘veoma kučkaste’ izoperirane i iskompleksirane žene koje nemaju nikaku mjeru.

Poduzetna Jakica plasirala je i svoje piće – La Maskara, kombinaciju votke i ledenog čaja koje planira plasirati i u Kinu, Ameriku, ali i Europu.

Želja joj je živjeti pola godine ovdje, a pola na drugom kraju svijeta. No, i kada je tamo, njezin hrvatski ‘touch’ vidljiv je odmah s vrata.

“Živim u rezidencijalnoj četvrti, gdje svi imaju tipske okućnice osim mene. Moje dvorište pravi je hrvatski vrtlić. Imam svoju mladu kapulicu, pome, krastavce i stablo smokve koji su moj stalni podsjetnik na domovinu”, rekla je.

Jackie i njezin suprug Ben vjenčali su se 2010. godine, a njihovo poznanstvo krenulo je prije dvadeset godina. Mic po mic rodila se ljubav, a Ben je u međuvremenu postao i bubnjar svjetski poznate grupe, koja se na žalost njihovih fanova raspala. Sada je menadžer svoje supruge, ali i savršeni zet, koji je uvijek na usluzi puncu i punici.

Povratak na Net.hr