Najbolje poze za svaku veličinu penisa

Kad je seks u pitanju, veće nije nužno i bolje. Barem ne za svaku pozu i manevar u krevetu. Dobra vijest je ta da u seksu možete doživjeti maksimalan užitak s pravom osobom, bez obzira na veličinu penisa.

Donosimo vam tri različite seksualne poze savršene za tri veličine penisa. Bilo da je iznad ili ispod prosjeka, s ovim uputama ćete naći put do maksimalnog užitka u seksu.

Gospodin prosječni

Većina poza su idealne stoga slobodno eksperimentirajte, ali Emily Morse, stručnjakinja za seks, sugerira ‘čučećeg zmaja’. ‘Omotajte ruke oko njegovih ramena, a svoje noge oko njegovog struka, ali tako da muškarac svojim tijelom čini ‘ljudsku stolicu’ za partnericu’, savjetuje.

Gospodin veliki

Provedite 10 do 15 minuta u predigri kako bi se njena vagina proširila i koristite puno lubrikanta. Odaberite pozu tako da je partnerica gore kako bi mogla kontrolirati dubinu penetracije. ‘Muškarac leži na leđima dok je partnerica na njemu tako da je gornjim dijelom tijela nagnuta preko partnera s rukama sa svake strane partnerove glave, kao u pozi za sklekove’, savjetuje Emily Morse.

Gospodin mali

‘Najbolje su poze kad je muškarac iza partnerice’, savjetuje Debby Herbenick, seksologica na Sveučilištu Indiana. Ova poza muškarcu omogućava dublju penetraciju. ‘Žena leži potrbuške s glavom i ramenima na jastuku. Stražnjica je blago podignuta prema gore, a bedra su stisnuta’, savjetuje te nadodaje da muškarcima s malim penisom lubrikant nije prijatelj.

Povratak na Net.hr