Kakav kaos!

JAVILA SE MADAM: Optužila srpsku starletu da se bavila prostitucijom

Madam kaže da se starleta s muškarcima sama dogovarala o cijeni njihovog druženja i da je tražila strance kako se ne bi saznalo čime se bavi.

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević već se neko vrijeme bori protiv glasina o tome kako se bavi prostitucijom, a netko je čak napravio i lažan profil u starletino ime na kojem je objavio tarife usluga. Stanija je sve to oštro demantirala i čak izjavila kako zna tko stoji iza svega toga.

I baš kad se činilo kako su sve te priče iza nje, pojavila se madam Željka koja je nedavno puštena iz pritvora u kojem je bila zbog sumnje da je organizirala lanac elitne prostitucije na crnogorskom primorju.

🌟🌟🌟

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ 💣 (@stanijadobrojevic) on

Naime, ona je za srpski Kurir javno priznala kako poznaje starletu i otkrila je kako je Stanija od nje tražila da je upozna s bogatom starijom klijentelom, isključivo sa strancima, kako bi sve ostalo diskretno.

Madam se brže bolje ogradila i objasnila kako je Staniji rekla da se ona osobno ne bavi takvim stvarima, ali da je može prijateljski upoznati s nekim ljudima. Naglasila je i to kako je nije bilo briga što će starleta s njima raditi i kakve će cijene dogovoriti.

Prema riječima madam Željke, Stanija navodno nije imala određenu tarifu.

Zanimljivo je to kako ovaj napad na starletu dolazi u trenutku dok ona boravi u jednom reality showu i nema pojma o tome što se događa vani.

24 na 3113 👌✌🏻️❤️

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ 💣 (@stanijadobrojevic) on

Kurir/Hot.hr

Povratak na Net.hr