JAKO JE SEKSI, ALI...

IVANA KNOLL OBJAVILA JEDNU FOTKU, FANOVI PODIVLJALI: ‘Vidi joj struk, što ovdje ne valja…’

Komentari njezinih fanova ovoga puta nisu ostali samo na divljenju

Njezin je najveći adut obla i bujna stražnjica, ali Ivana Knoll (27), koju nazivaju najseksi hrvatskom navijačicom, ima se čime pohvaliti u svakom pogledu. Svojim je golišavim fotografijama i snimkama privukla čitavu vojsku obožavatelja, koje redovito časti pogledom na svoju zamamnu figuru.

Sumnje u autentičnost fotki

Ova influencerica s 217.000 pratitelja na Instagramu ne prestaje provocirati infarktnim prizorima s plaže, a omiljeni su joj odjevni predmeti ovoga ljeta minimalistički bikiniji s tangicama. Tako je Knoll nastavila s već uobičajenim isticanjem oblina, ali, osim laskavih komplimenata, sada su krenule i sumnje u autentičnost njezinih fotografija.

MOKRA IVANA KNOLL IZBACILA GUZU, PA ISPROVOCIRALA HEJTERE: ‘Imaš li išta osim stražnjice za pokazivati?!’

Ivana je objavila nekoliko novih fotki u badiću, a komentari njezinih fanova ovoga puta nisu ostali samo na divljenju.

Je li pretjerala s fotošopom?

“Fotošop”, “Vidi joj struk, je li realno?”, “Što ovdje ne valja”, “Brate, nikakva si”, “Jel te dosta višeee???”, “Čemu fotošop? Nije ti potrebno”, primijetili su neki, ali naravno da nije nedostajalo ni uobičajenih komplimenata.

“Savršena si djevojka. Zgodno tijelo imaš, samo tako nastavi”, “Zadivljujuća vitka figura s divnim dugim nogicama”, “Naj naj na Instaču”, “Kako si dobra, to je strašno”, poručili su influencerici iskreni ljubitelji njezinih oblina.

Povratak na Net.hr