Hot

POBRALA KOMPLIMENTE

FANI STIPKOVIĆ LJETUJE NA KORČULI: U minijaturnom bikiniju lijepa novinarka pokazala utegnuto tijelo

Iako već godinama živi u Madridu, poznata hrvatska novinarka, Fani Stipković, dio svojeg ljetnog odmora obavezno provede na rodnom otoku Korčuli. Fani tako posljednjih dana boravi u Veloj Luci, a svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotografijom s plaže u minijaturnom plavom bikiniju.

Fani Stipković je novinarka, producentica, televizijska voditeljica i manekenka koja svoju karijeru gradi u španjoloskoj prijestolnici. Iako već godinama ne živi ovdje, Fani barem jedanput godišnje posjeti Hrvatsku, kao i svoj otok Korčulu. Na svojem Instagram profilu ima gotovo 60 000 pratitelja koje redovito počasti fotografijama s putovanja, posla, ali i teretane koja je za Fani nezaobilazna posljednjih nekoliko godina. Poznata novinarka javno je više puta rekla kako boluje od Chronove bolesti, odnosno kronične upalne bolesti crijeva pa velik dio svojeg vremena posvećuje zdravom načinu života, pravilnoj prehrani i vježbanju.

Fani se trenutno nalazi u Veloj Luci gdje vrijeme provodi s obitelji, a najnovijom objavom na Instagramu još je jednom razveselila sve one koji ju vjerno prate na društvenim mrežama.

 

 

U visoko rezanom plavom bikiniju, strastvena zaljubljenica u fitness i vježbanje je pokazala savršenu figuru i utegnuto tijelo te još jednom podsjetila zašto je dobro vježbati tijekom cijele godine, a ne kampanjski, tek nekoliko mjeseci uoči ljeta.

Uz neizostavne hashtagove poput #summer, #bikini i #fitness, Fani je ispod fotgrafije napisala i “Zauvijek sam blagoslovljena činjenicom da ovaj raj mogu zvati svojim domom”.

Obožavatelji su je, kao i uvijek, zasuli komplimentima na račun izgleda.

Povratak na Net.hr