NOVO POGLAVLJE

ECIJA IVUŠIĆ PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: U objavi na Instagramu progovorila o svom burnom životu

Voditeljica je s prijateljicama proslavila ulazak u tridesete,  a na Instagramu je samoj sebi posvetila dugačku objavu u kojoj je otkrila neke detalje vezane uz svoj privatni život.

Ecija Ivušić je napunila 30 godina. Ulazak u tridesete je proslavila na ručku s prijateljicama koje su je obasule poklonima, te joj pripremile tortu.

IZGLEDAJU FANTASTIČNO: Iva i Vanja obarale s nogu u crnom, Ecija Ivušić pokazala seksi noge u zlatnoj minici

Voditeljica je ulazak u novo desetljeće obilježila dugačkom objavom na Instagramu, koju je posvetila samoj sebi.

SEKSI VODITELJICA VRUĆEG TIJELA ČEKA ONOG PRAVOG: ‘Tražim prijatelja, partnera i ljubav’

“Lagala bih kad bih rekla da me 30. nije nimalo dotakla. Imam osjećaj da sam od prošlog rođendana svaki dan pohađala ubrzani životni tečaj i svako malo polagala neki životni ispit. Kao da je netko gore rekao, pripremi se za novo desetljeće kako god znaš i umiješ i imaš godinu dana za to. I bome pripreme su bile intenzivne, raznolike i nisu uvijek tekle glatko”, napisala je Ecija.

Otkrila je i neke detalje vezane uz svoj privatni život.

!Zadnje poglavlje dvadesetih bilo je burno. Fabula se brzo zaplela, još brže doživjela kulminaciju, peripetije su je prožele kad god su stigle, a raspletu se ne nazire kraj. Pojavili su se neki novi likovi, duhovi prošlosti su kucali na vrata, odnosi su se raspetljavali i raščišćavali, a glavna junakinja je shvatila život tek u 29-oj. Ako mene pitate, i prerano. Ali kad smo ga već shvatili, ajmo ga i iskoristiti. Dobrodošle tridesete, veselim vam se, skoro koliko i vi meni. Sretan rođendan, E. Ponosna sam na tebe”, zaključila je voditeljica.

Lagala bih kad bih rekla da me 30-a nije nimalo dotakla. Imam osjećaj da sam od prošlog rođendana svaki dan pohađala ubrzani životni tečaj i svako malo polagala neki životni ispit. Kao da je netko gore rekao, pripremi se za novo desetljeće kako god znaš i umiješ i imaš godinu dana za to. I bome pripreme su bile intenzivne, raznolike i nisu uvijek tekle glatko. Zadnje poglavlje dvadesetih bilo je burno. Fabula se brzo zaplela, još brže doživjela kulminaciju, peripetije su je prožele kad god su stigle, a raspletu se ne nazire kraj. Pojavili su se neki novi likovi, duhovi prošlosti su kucali na vrata, odnosi su se raspetljavali i raščišćavali, a glavna junakinja je shvatila život tek u 29-oj. Ako mene pitate, i prerano. Ali kad smo ga već shvatili, ajmo ga i iskoristiti. Dobrodošle tridesete, veselim vam se, skoro koliko i vi meni. Sretan rođendan, E. Ponosna sam na tebe. 🎉🎂

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Povratak na Net.hr