OBJAVILI I UVJETE

BEOGRADSKA AGENCIJA TRAŽI STARLETE: Provjerite zadovoljavate li uvjete susjeda

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo da jednog dana postanete starleta, ne morate se više pitati.

Na internetu je nedavno osvanula stranica ‘Postani starleta’ preko koje jedna agencija iz Beograda poziva “mlade, lijepe i zgodne djevojke” da im se priključe, a oni će im pomoći da “postignu uspjeh”.

Portal ‘Postani starleta’ tek je u izradi, a početak rada očekuje se sredinom prosinca. Na stranici su objavili i uputstva za prijavu, a navodi se i da će prvih 20 prijavljenih djevojaka imati određene privilegije u daljnjem radu.


Ako ste se planirali prijaviti, morate znati da se profili dijele u tri grupe – kandidatkinje, modeli i top modeli, a što se ranije prijavite, imat ćete mogućnost priključiti se ‘Internet Izboru za Miss Balkana.’

Djevojke očekuju brojna iznenađenja, među ostalim i putovanje u Grčku u svibnju 2017. godine, koje će osvojiti sedam najljepših djevojaka i tamo odraditi photo session.

Također se navodi i da djevojke mogu raditi posao promotorice, hostese, animatorice na adult dating stranici ili posao na ‘Hot Live Cam-u’ za SAD i Englesku, koji se može obavljati iz stana ili beogradskog studija. Navodi se da nema javnog video chata, već samo privatni, a zarada će ovisiti o vremenu provedenom na chatu i broju stranaka. Garantira se diskrecija, ali i zarada od 50% (oko 1000 eura + bonusi).

Povratak na Net.hr