NE ŽIVI BAŠ 'SAN SNOVA' / Alen proživljava tešku krizu, a Maja mu je rame za plakanje: 'Što ću ja raditi? Ne znam ništa'

Alen se boji za svoju budućnost jer ne može igrati nogomet, a dok proživljava krizu obraća se Maji

4.9.2023.
16:05
Play logo

U najtežim trenucima nogometaš Alen Stošić ne zove suigrače, majku i oca, bivšu djevojku, menadžera, trenera, već Maju Romić. Odvjetnicu koju poznaje od djetinjstva, ali se s njome godinama nije družio.

POGLEDAJTE VIDEO: Ej, Filipe, zašto će ova nova serija San Snova biti hit jeseni? 'Nema bit šta drugo nego hit'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudbonosni trenutak ponovno ih je spojio, prvenstveno poslovno, dok sve to lagano prelazi i u privatnu sferu. Alen se boji za svoju budućnost budući da više ne može igrati nogomet i dok proživljava krizu, obraća se Maji.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nije mi toliko teško prekinuti s nogometom. Više me strah života nakon nogometa. Što ću ja raditi? Ne znam ništa", rekao je Alen. Maja ga je utješila i rekla kako to nije istina te da ona smatra kako je Alen jako dobra osoba.

Image
UŽIVA NA SETU /

Najzgodniji hrvatski zet u seriji 'San snova' glumi poduzetnika: 'Moje cure su mi najveća podrška'

Play logo

"Brineš za obitelj, brineš za klub, malo si krkan kad su djevojke u pitanju…", dodala je Maja i naglasila kako ima vremena za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li njih dvoje imati nešto više od prijateljstva, ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u. Sve epizode serije "San snova" dostupne su na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo