Tako biste se seksali, a mama i tata slušaju!

Nije lako imati privatnost u kući u kojoj ste odrasli, a u kojoj stanuju i vaši roditelji. No, kad vas pored vaše bolje polovice uhvati želja za seksom, teško je suzdržati se.

24.3.2013.
5:29
VOYO logo

Iskusite tihi seks

Zabavno je biti glasan u spavaćoj sobi. No, kad u sobi do vaše, snom pravednika, spavaju vaši roditelji, stvar postaje poprilično neugodna. U takvoj situaciji pokušajte seksualni odnos pretvoriti u igricu. Budite kreativni i pronađite nove načine komunikacije. Gledajte se u oči i budite slobodni ruke svog partnera usmjeriti na vama 'napete' dijelove tijela.

Pojačajte glazbu

Pustite glazbu ili stavite akcijski film i pojačajte do daske. Ovo će zasigurno odvući pažnju vašim ukućanima, posebno ako vas želja za seksom uhvati u poslijepodnevnim satima. Napetost i strah od toga da će vam mama ili tata upasti u sobu, pridonijet će još većem uzbuđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seksajte se na neuobičajenim mjestima

Iskradite se u vrt, garažu ili podrum, te se bacite u akciju. Sama činjenica da 'to' radite u kući svojih roditelja, dakle na zabranjenom mjestu, jako je uzbudljiva, pa zašto je ne biste još malo začinili skrivajući se po neobičnim mjestima u kući. Osim toga, na tim će vas mjestima rijetko tko pronaći i uhvatiti u klinču.

Stisnite se jedno uz drugo

Ovo bi trebao biti dobitni položaj. Čak i da vam netko upadne u sobu tijekom seksa, ostavljat ćete dojam kao da spavate. I da, nemojte zaboraviti gornji dio pidžame – ne skidajte ga! Djevojke, za ovu pozu najpraktičnije su spavaćice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo